Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

19χρονος πέθανε μέσα σε αυτοκίνητο – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στην Πάτρα

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Σόκαρε την τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας ο αιφνίδιος θάνατος 19χρονου που επέβαινε σε όχημα που κινούνταν στην Ιόνια Οδό.

Ο 19χρονος έχασε τις αισθήσεις του ενώ επέβαινε σε αυτοκίνητο ΙΧΕ που κινούνταν χθες το απόγευμα στο ύψος της Αμφιλοχίας και κατευθυνόταν προς Ιωάννινα.

Διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας αλλά ήταν ήδη αργά δυστυχώς, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η σορός του 19χρονου μεταφέρθηκε στην Πάτρα για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαφωτιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή έδειξε πως η αιτία θανάτου είναι η ανακοπή καρδιάς ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις για τα ακριβή αίτια.

Η σορός του 19χρονου μεταφέρεται στη Βόρεια Αλβανία όπου θα γίνει η ταφή του, όπως αναφέρει το e-maistros.gr.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε
Messolonghi Voice
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.