Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση του προέδρου του φαρμακευτικού συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας με τον αναπληρωτή υπουργό υγείας κ.Κοντοζαμάνη

Συνάντηση Παπαθανάση με τον Αν. Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη για την πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας του νομού Αιτωλοακαρνανίας από την πανδημία.
Συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη πραγματοποίησε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Ο κ. Παπαθανάσης έθεσε στον Αν. Υπουργό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός και ειδικά την τελευταία περίοδο που βρίσκεται σε τεράστια πίεση από την πανδημία και την ανάγκη στελέχωσης των δομών υγείας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Επίσης συζήτησαν για θέματα που αφορούν τις υποδομές Υγείας και την ενίσχυσή τους. Ο κ. Αν. Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί δίπλα σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την Υγεία στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά την συνάντηση ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:«Συναντήθηκα με τον κ. Αν. Υπουργό προκειμένου να εκθέσω τα προβλήματα των δομών Υγείας του νομού μας και να τον ενημερώσω για την πίεση που έχει δεχθεί το σύστημα Υγείας και ο νομός μας την τελευταία περίοδο. Εχουν γίνει βέβαια σημαντικές προσπάθειες προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του συστήματος Υγείας.

Έχει προσληφθεί μεγάλος αριθμός Ιατρικού, Νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού. Η προσπάθεια όμως αυτή πρέπει να συνεχιστεί, να βελτιωθούν οι υποδομές και να ενισχυθεί περαιτέρω το σύστημα με προσωπικό και μέσα. Ο νομός Αιτωλοακαρνανίας είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση νομός της χώρας και η Υγεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για όλους μας. Οι πολίτες αλλά και οι επισκέπτες στον τόπο μας πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια και να έχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας. Τέλος συζητήσαμε για την πορεία του εμβολιασμού κατά του Covid 19 η οποία έχει ενισχυθεί και προχωρά απρόσκοπτα. Οι φαρμακοποιοί από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε αυτό το εγχείρημα ώστε να πετύχουμε ως χώρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα υψηλά επίπεδα ανοσίας και να κερδίσουμε την ελευθερία μας».

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση