Καλύβια: Στο Νοσοκομείο Ένας Άνδρας Μετά Από Επεισόδια Μεταξύ Ρομά Και Κατοίκων

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα Καλύβια όπου νωρίτερα απόψε στις 8.15 μ.μ. προκλήθηκαν έντονα επεισόδια μεταξύ Ρομά και ντόπιων κατοίκων που συνεπλάκησαν στο χώρο του πάρκινγκ, δίπλα στην εκκλησία, με αποτέλεσμα ένας 35χρονος άνδρας με κτυπήματα στο κεφάλι και στο μάτι και άλλα τρία ακόμη με ελαφρύτερα τραύματα, πήγαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες.

Τα αίτια του αποψινού επεισοδίου παραμένουν έως τώρα αδιευκρίνιστα.Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία με δυο οχήματα για να επιληφθεί του συμβάντος, ενώ έγιναν συστάσεις δίχως να γίνει κάποια προσαγωγή.

Οι κάτοικοι της περιοχής που συγκεντρώθηκαν στο σημείο του συμβάντος, εξέφραζαν την έντονη αγανάκτησή τους για την πρωτόγνωρη αυτή εξέλιξη, ενώ μερικοί εξ΄ αυτών προανήγγειλαν ότι θα προχωρήσουν σε μηνύσεις.

Να σημειώσουμε ότι, σήμερα ξημερώματα Τετάρτης, προηγήθηκε επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων, που είχε σαν αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία για να ηρεμήσουν τα «πνεύματα».

Πάντως αν και υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το ποια θα είναι η συνέχεια, αυτές τις ώρες πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία και νηφαλιότητα, να μη συμβούν εκ νέου παρεκτροπές, ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

ΠΗΓΉ:https://www.agriniosite.gr/kalyvia-sto-nosokomeio-enas-andras-meta-apo-e-peisodia-metaxy-roma-kai-katoikon/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση