Βόμβα» Αρκουμανέα: Πάνω από 1.500 κρούσματα θα ανακοινωθούν σήμερα

Η νυχτερινή διασκέδαση στέλνει τους νέους στη ΜΕΘ – Τρομάζουν οι αριθμοί- Πάνω από το 50% των κρουσμάτων αφορά σε νέους κάτω των 30 ετών

Προβλέψεις, προειδοποιήσεις και αριθμούς που προκαλούν σοκ έδωσε στην δημοσιότητα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο οποίος αποκάλυψε πως σήμερα θα ανακοινωθούν πάνω από  1500 κρούσματα. Η επιθετική μετάλλαξη Δέλτα του κοροναϊού έφερε νωρίτερα το τέταρτο κύμα και δυστυχώς στο στόχαστρό της έχουν μπει οι νέοι άνθρωποι που παραμένουν ανεμβολίαστοι.
Όπως αποκάλυψε ο κ. Αρκουμανέαςπάνω από το 50% των κρουσμάτων αφορά σε νέους κάτω των 30 ετών που προέρχονται από την νυχτερινή διασκέδαση.

Προβλέψεις, προειδοποιήσεις και αριθμούς που προκαλούν σοκ έδωσε στην δημοσιότητα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο οποίος αποκάλυψε πως σήμερα θα ανακοινωθούν πάνω από 1500 κρούσματα. Η επιθετική μετάλλαξη Δέλτα του κοροναϊού έφερε νωρίτερα το τέταρτο κύμα και δυστυχώς στο στόχαστρό της έχουν μπει οι νέοι άνθρωποι που παραμένουν ανεμβολίαστοι.Όπως αποκάλυψε ο κ. Αρκουμανέας, πάνω από το 50% των κρουσμάτων αφορά σε νέους κάτω των 30 ετών που προέρχονται από την νυχτερινή διασκέδαση.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση