ΒΟΜΒΑ για την ΔΕΥΑΜ

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες η ΔΕΥΑΜ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού εξαιτίας της ανικανότητας της διοίκησης της και κατ επέκταση της δημοτικής αρχής να διαχειριστεί τα αυτονόητα.

Ο λόγος για τον πάροχο ενέργειας, την VOLTERA, η οποία έχει αποστείλει έγγραφο με το οποίο ενημερώνει ότι θα προβεί σε άμεση διακοπή παροχής ρεύματος εξαιτίας ανείσπρακτων οφειλών της ΔΕΥΑΜ η οποία αδυνατεί να καταβάλει τόσο τα χρωστούμενα όσο και τα τρέχοντα.

Μεσουσης της καλοκαιρινής περιόδου κατανοεί κανείς ποσό σοβαρό είναι το θέμα αφού μια ενδεχόμενη διακοπή θα επιφέρει ταυτόχρονα διακοπή υδροδότησης του Δήμου.

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και επείγον και απορίας άξιο αποτελει η αδράνεια αλλά και η μη ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου από πλευράς δημοτικής αρχής για ένα τόσο επείγον θέμα.

Μετά τη βραδυφλεγή βόμβα με τον ΧΥΤΑ και το επείγον έγγραφο των υπαλλήλων του δήμου μια ακόμη βόμβα αυτή της ΔΕΥΑΜ καλείται η δημοτική αρχή να διαχειριστεί επιλέγοντας όμως την μυστικοπάθεια και την Παντελή έλλειψη ενημέρωσης των θεσμικών οργάνων.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση