Συνάντηση στη Ναύπακτο με θέμα τις παρεμβάσεις στην πίστα Σλάλομ-Καγιάκ του Ευήνου

Συνάντηση με θέμα συζήτησης τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να επαναλειτουργήσει η πίστα Σλάλομ-Καγιάκ του Ευήνου, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 13 Ιουλίου 2021, στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου. Το σύνολο των συμμετεχόντων συμφώνησε στην αναγκαιότητα των εργασιών και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις επ’ αυτών.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Παπαχραλαμπειου Σταδίου Ναυπάκτου, κ. Γεώργιου Μίχου, ενώ το παρών έδωσαν ως εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ οι κ.κ. Γεώργιος Αθανασίου και Ιωάννης Κόλλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Δημήτριος Νικολακόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ναυπακτίας κ. Ντίνος Τσουκαλάς.
Σε συνέχεια της παραχώρησης της πίστας του Ευήνου στην αρμοδιότητα του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου, μετά και το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2021, η Επιτροπή Διοίκησης έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών, στο πλαίσιο του οποίου έγινε και η εν λόγω συνάντηση. Πρώτος στόχος είναι να γίνουν οι παρεμβάσεις καθαρισμού κατά μήκος της, καθιστώντας την και πάλι λειτουργική. Ακολούθως και σε συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων αναμένεται να υπογραφεί προγραμματική σύμβαση όπου θα ορίζεται επακριβώς το πλάνο των επόμενων ενεργειών (πχ εκπόνηση μελετών, πραγματοποίηση εργασιών κλπ).
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης κ. Γεώργιος Μίχος, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στη συνάντηση και δήλωσε: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις συνθήκες ώστε η πίστα του Ευήνου να είναι και πάλι ασφαλής και φιλόξενη για όλους τους αθλητές. Σε συνεργασία και με γνώμονα το καλό του αθλήματος, αλλά και της περιοχής μας, θα εργαστούμε ώστε ο στόχος μας να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατό. Το Παπαχαραλάμπειο Σταδιο «μεγαλώνει» κι αυτό μας κάνει όλους υπερήφανους».

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση