Αστυνομικοί με Αίαντες και χημικά διέλυσαν την συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Με τη χρήση χημικών καθώς και με ρίψεις νερού από τους «Αίαντες», η αστυνομία διέλυσε την συγκέντρωση περίπου 1500 ατόμων στο συνταγμα οι οποίοι διαμαρτύρονταν κύρια για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.

Λίγο νωρίτερα είχαμε περιστατικό με επίθεση αναρχικών εναντίων αρνητών στο προπύλαια με αποτέλεσμα η ένταση να ανεβαίνει. 

Υπενθυμιζουμε ότι από το μεσημέρι είχαμε συγκέντρωση με κύριο αίτημα κατά του διαχωρισμού μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων κατά της covid-19 , πραγματοποιούν περίπου 1.500 άτομα στην πλατεία Συντάγματος. Πρόκειται για αρνητές του κορονοιου οι οποίοι κρατουν σημαίες και πανό, ενώ λένε συνθήματα κατά των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ. Μεταξύ αυτών και άτομα με χαρακτηριστικά και συνθήματα που παραπεμπουν σε ακροδεξιούς και Χρυσαυγίτες. Στο σημείο υπήρχε εξ αρχής ισχυρή αστυνομική παρουσία για την αποτροπή εντάσεων και επεισοδίων.

ΠΗΓΗ: https://www.lawandorder.gr/Article/150194/astynomia/ektakto-astunomikoi-me-aiantes-kai-chimika-dielusan-tin-sugkentrosi-sto-suntagma-binteo#.YPhO40AFoXI.facebook

Αφήστε μια απάντηση