Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου–Οδηγός Καταγγέλλει Ότι Πλήρωσε Διέλευση Αυτοκινήτου Ενώ Οδηγούσε “Γουρούνα”

Ένταση σημειώθηκε στην Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου όπως αναφέρει αναγνώστης του Nafpaktianews.gr σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με συνεργάτη μας. Ο γιός του πέρασε από τα διόδια με μια “γουρούνα” και του ζητήθηκε να πληρώσει ως αυτοκίνητο 13,50Ε. Σύμφωνα με τον αναγνώστη σε προηγούμενες διελεύσεις η χρέωση ήταν ως τρικυκλο 1,90 όπως ήταν φυσικό ο οδηγός του τετράτροχου οχήματος διαμαρτυρήθηκε στον υπάλληλο της Γέφυρας ενώ του ανέφερε και το νόμο που εντάσσει το συγκεκριμένο όχημα στην κατηγορία του τρίκυκλου και παράλληλα τον ενημέρωσε πως σε προηγούμενες διελεύσεις που είχε κάνει ήταν με 1,90. Αυτό δεν έγινε αποδεκτό από την εταιρεία όπως αναφέρει ο πατέρας του οδηγού στο Nafpaktianews.gr και κλήθηκε η αστυνομία. Λίγο αργότερα στο σημείο έσπευσε και ο πατέρας του οδηγού του τετράτροχου οχήματος καθώς και άνδρες της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων. Υπήρξε ένταση με τον οδηγό να ζητά από την αστυνομία να πάρει θέση για το θέμα αναφέροντας οτι τα συγκεκριμένα οχήματα δεν περνούν ως ΙΧ αυτοκίνητα αλλά στην τιμή του δικύκλου . Σύμφωνα με τον αναγνώστη στο σημείο ήρθαν κι άλλες αστυνομικές δυνάμεις και η ομάδα ΔΙΑΣ.

Ο αναγνώστης δεν θα αφήσει το θέμα έτσι καθώς όπως μας ενημέρωσε αύριο το πρωί θα μεταβεί στην τροχαία αυτοκινητοδρόμων και θα ζητήσει την καταγραφή του συμβάντος και στην συνέχεια θα πάει την υπόθεση στην δικαιοσύνη αφήνοντας σοβαρές προς την τροχαία.

ΠΗΓΗ: https://www.agriniosite.gr/gefyra-rioy-antirrioy-odigos-kataggellei-oti-plirose-dieleysi-aytokinitoy-eno-odigoyse-goyroyna/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση