Αιτωλικό:Πόντιος Πιλάτος ο κ.Μασαουτης νίπτει τα χείρας του, δεν ξέρει κάτι για την επίδειξη των αλόγων

Επιστολή – απάντηση προς το Σύλλογο Έφιππων Αρματωμένων Αιτωλικού έστειλε ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Μασαούτης σχετικά με την επίδειξη των αλόγων στο Αιτωλικό ενόψει του πανηγυριού της Αγι’ Αγάθης στις 3/8/2021.

“Κύριε Πρόεδρε,
Για άλλη μια χρονιά καλούμαστε να πραγματοποιήσουμε τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού και να γιορτάσουμε το πανηγύρι της Αγίας Αγάθης κάτω από το πρίσμα των περιορισμών που μας επιβάλει η πανδημία.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η έμπρακτη συμβολή της στην πραγματοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων και ποιοτικότερων εκδηλώσεων, που θα προσφέρουν χαρά στους δημότες και θα εξασφαλίσουν την συνέχεια της παράδοσης μας, πάντα όμως με προτεραιότητα την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Σε ότι αφορά την ενδιαφέρουσα εκδήλωση της επίδειξης αλόγων συλλόγου σας είμαστε πρόθυμοι να την υποστηρίξουμε όσο μπορούμε και χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί επιτυχώς.

Όμως για την άδεια και τους όρους πραγματοποίησης της αρμόδια είναι η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, στην οποία ο σύλλογός σας θα πρέπει να ατευθυνθεί, όπως φυσικά και στο Τμήμα Αστυνομίας Αιτωλικού.

Παρακαλώ πολύ επιμεληθείτε το θέμα αυτό και ενημερώστε μας σχετικά και όσο το δυνατόν συντομότερα.

Με εκτίμηση. Μασαούτης Χρήστος Αντιδήμαρχος Αιτωλικού”

Στη συνέχεια, ο Σύλλογος επιστρέφει με νέα επιστολή στις 4/8/2021:

“Κύριε Αντιδήμαρχε,

Μετά την άμεση απάντησή σας, μας χαροποιεί η προθυμία σας.

Εφόσον θεωρείτε πως φέτος, ο Σύλλογός μας και όχι ο δήμος, πρέπει να εξασφαλίσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις και αδειοδοτήσεις, αυτό είναι αντίθετο με ότι γινόταν ανέκαθεν, καθώς ο Δήμος ήταν σχεδόν nάντα συνδιοργανωτής.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ο σύλλογός μας θα εφαρμόσει τα ισχύοντα μέτρα για τις ανοιχτές εκδηλώσεις σε γήπεδα.

Ειδάλλως, σας καλούμε να εξασφαλίσετε σύντομα ό,τι εξασφαλίσατε και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις που κάνετε. Επιθυμία μας είναι η άριστη συνεργασία με τον Δήμο όπως ήταν πάντα.

Από σας (ανεξάρτητα με τα ισχύοντα μέτρα και την συνδιοργάνωση και επειδή ο χώρος είναι δημοτικός χρειαζόμαστε

1. την ΑΜΕΣΗ επισκευή των κερκίδων

2. την ΑΜΕΣΗ επισκευή της περίφραξης του μανέζ

3. την ΑΜΕΣΗ επισκευή του φωτισμού

4. τον καθαρισμό του χώρου

5. την διαμόρφωση του μανέζ με κατάλληλο χώμα

Σας εφιστούμε την προσoχή καθώς ο χώρος είναι δημοτικός και θα έπρεπε να είναι ΜΟΝΙΜΩΣ σε καλή κατάσταση, επιτρέποντας την προπόνηση των αλόγων, αλλά και άλλα σπορ όπως beach soccer και beach voley. Η αμεσότητα προκύπτει από την ημερομηνία της εκδήλωσης που ήταν ανέκαθεν και είναι η 17η του Αυγούστου.

Σας παρακαλούμε ενημερώστε μας ΑΜΕΣΑ για τις προθέσεις σας και τον προγραμματισμό σας για να λάβουμε τα μέτρα μας. Για την διαμόρφωση του μανέζ καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε έμπειρα μέλη του συλλόγου μας.

Παραμένουμε στην διάθεση σας.

Με εκτίμηση εκ μέρους του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου του Ε.Α.Π.Α, Γεώργιος Γένδουλας”

Visited 4 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση