Ο εργολάβος 8

Καλήμερα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Συγχαρητήρια σε όσους διαγωνίστηκαν και σε εκείνους που κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συγχαρητήρια σε αυτούς που μας χάρισαν μια όμορφη μουσική βραδιά

Συγχαρητήρια αξίζουν στον Δήμαρχο κ.Κώστα Λύρο και στην προϊσταμένη εφορίας αρχαιοτήτων Αιτωλοκαρνανίας και Λευκάδας κ. Ολυμπία Βικάτου για την επιλογή του Νεώριου Οινιαδών καθώς και του καλλιτέχνη Στέφανου Κορκολή, για να αναδείξουν τον όμορφο αυτό χώρο. Θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και με άλλες εκδηλώσεις ώστε να αναδειχτεί στο πανελλήνιο και όχι μόνο η ομορφιά του Αρχαιολογικού Χώρου.

Κάνουν πάρτι τα σκουπίδια στον Δήμο Μεσολογγίου

Από το ένα άκρο του Δήμου έως και το άλλο, αντικρίζουμε σακούλες πετάμενες με απορρίμματα, πεταμένα ξερόχορτα στους δρόμους και κάθε είδος σκουπιδιών. Η αδιαφορία σας να απολυμάνετε τους κάδους απορριμάτων προκαλεί την έντονη δυσοσμία όπου αυτοί και αν βρίσκονται. Η καθυστέρηση που υπάρχει στην αποκομιδή των σκουπιδιών έχουν δημιουργήσει μία κακή εικόνα στους επισκέπτες του Δήμου μας. κ.Αντιδήμαρχε αναλάβετε τις ευθύνες σας και να κάνετε σωστά την δουλειά σας, αφήστε τους χορούς και τα πανηγύρια για άλλους..

Κάποιος να μάθει το πρωτόκολλο των εκδηλώσεων στην κ.Αντιδήμαρχο

κ.Γερασιμούλα Γούργαρη αναλάβατε να φέρετε εις πέρας μια πολύ καλή Συναυλία σε έναν όμορφο χώρο. Δεν φροντίσατε όμως να μάθετε ότι υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο για αυτές τις εκδηλώσεις. Τα συγγενικά σας πρόσωπα και οι φίλες τους, όπως και τα συγγενικά πρόσωπα Προέδρου Νομικού Προσώπου και άλλοι φίλοι τους, θα μπορούσαν να καθίσουν στις θέσεις που έκατσαν οι συνδημότες μας και όχι μπροστά από τους καλεσμένους σας και του αιρετούς.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

ποιοι είναι οι τρεις σωματοφύλακες οι οποίοι έκαναν διαγωνισμό χειροκροτημάτων σε εκδήλωση του Δήμου μας????

ποιος γλύφει τον Ναπολέων όπου βρεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ για να κρατήσει την θεσούλα…????????ΑΡΙΜΠΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΣ ΜΠΑΜΠΑ-ΝΕΙΡΟ

Για τις εξελίξεις στους Δημοτικούς Σύμβουλους της αντιπολίτευσης οι οποίες θα είναι ραγδαίες θα σας ενημερώσουμε στον επόμενο εργολάβο….

Καλό μεσημεράκι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη Κυριακή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση