Κατερίνα Διδασκάλου: Αιχμές για την ηθοποιό και την περιπέτειά της με τον κοροναϊό

«Βγήκε αρνητικό και το τέταρτο μοριακό τεστ» ανέφερε ο συγγραφέας της παράστασης, Αντώνης Τσιπιανίτης αφήνοντας σαφείς αιχμές

Πριν από λίγα 24ωρα, η Κατερίνα Διδασκάλου γνωστοποίησε ότι είναι θετική στον κοροναϊό, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η περιοδεία της παράστασης «Η πόρνη από πάνω» μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Με ανάρτηση στο Instagram, η «Μυρσίνη» από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε ότι περνά ελαφρά την covid-19, αλλά με υψηλό πυρετό, παρόλο που τρία μοριακά τεστ βγήκαν αρνητικά.

Ο συγγραφέας της παράστασης, Αντώνης Τσιπιανίτης γνωστοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, πως η Κατερίνα Διδασκάλου υποβλήθηκε και σε τέταρτο μοριακό τεστ, το οποίο επίσης βγήκε αρνητικό. Ο ίδιος μάλιστα άφησε αιχμές για την ηθοποιό, πως «δεν είχε και δεν έχει κοροναϊό».

«Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορούμαι πως από τα αρμόδια ιατρικά όργανα θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να διερευνηθεί πως είναι δυνατόν με τρία ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ να βρέθηκε γιατρός που να είπε στην Κατερίνα πως κατά τη δική του κρίση έχει τον ιό.

Σήμερα έκανε και τέταρτο μοριακό τεστ και βγήκε και αυτό ΑΡΝΗΤΙΚΟ… Συμπέρασμα: Δεν είχε και δεν έχει κόβιντ!

Τα υπόλοιπα θα διερευνηθούν από εκείνους που οφείλουν να τα διερευνήσουν.

Εγώ κρατώ ότι η Κατερίνα είναι υγιέστατη! (τουλάχιστον από πλευράς κόβιντ…)» έγραψε στο facebook, ενώ ακολούθησε πληθώρα σχολίων.

ΠΗΓΗ: https://www.parapolitika.gr/lifestyle/article/1134837/katerina-didaskalou-aihmes-gia-tin-ithopoio-kai-tin-peripeteia-tis-me-ton-koronaio/#.YSyqCtkwHBM.facebook

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση