Ρούμπεν Σεμέδο: Με χειροπέδες στον Εισαγγελέα – Συνελήφθη και ο Νιγηριανός

Ρούμπεν Σεμέδο: Ο άσος του Ολυμπιακού κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης – Συνελήφθη και ο 40χρονος Νιγηριανός που καταζητούνταν.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ο Ρούμπεν Σεμέδο εξήλθε από τον Εισαγγελέα, με χειροπέδες στα χέρια, ενώ στον Πορτογάλο άσο του Ολυμπιακού απαγγέλθηκε η κατηγορία του ομαδικού βιασμού 17χρονης.

Τη στιγμή, μάλιστα, που ο 27χρονος διεθνής αμυντικός έβγαινε από τον Εισαγγελέα, οι Αρχές προχωρούσαν στη σύλληψη και του 40χρονο Νιγηριανού, ο οποίος κατηγορείται και αυτός για το βιασμό της νεαρής.

Από το πρωί οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν άτυπα τον 40χρονο καλλιτεχνικό μάνατζερ και μόλις εκδόθηκε ένταλμα προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο Νιγηριανός θα περάσει το κατώφλι της Εισαγγελίας την Τρίτη (31/08) στις 11:00 το πρωί.

Τι αναφέρει η ποινική δίωξη

Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) ασκήθηκε σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο, ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Την ίδια στιγμή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής συνελήφθη μετά από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία μια ανήλικη μαζί με τη μητέρα της. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ποδοσφαιριστής μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζέρ του, την παρέσυραν στο σπίτι του όπου τη βίασαν.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν τα θύτες και θύμα συναντήθηκαν σε πάρτι στον Ωρωπό. Μετά τη διασκέδαση, ο γνωστός ποδοσφαιριστής πήρε την κοπέλα με το αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου σύμφωνα με όσα καταγγέλει η ανήλικη, τη βίασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη περιέγραψε όσα της είχαν συμβεί στη μητέρα της, όταν επέστρεψε στο σπίτι και από κοινού κατήγγειλαν τον ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα, αλλά και τον δεύτερο κατηγορούμενο.

ΠΗΓΗ: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1227954/roympen-semedo-me-xeiropedes-ston-eisaggelea-synelifthi-kai-o-nigirianos-vid

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση