Ψαράς εντόπισε νεκρό τον 29χρονο αγνοούμενο στην θέση Καλαμάκι στην Αμφιλοχία

Ο άτυχος νέος είχε πάει για ψάρεμα στο Μενίδι Αμφιλοχίας, όταν ξέσπασε μπουρίνι και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Νεκρός στην θέση Καλαμάκι εντοπίστηκε από ψαρά λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τετάρτης, ο 29χρονος άνδρας τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 26 Αυγούστου.

Ο άτυχος νέος είχε πάει για ψάρεμα στο Μενίδι Αμφιλοχίας, όταν ξέσπασε μπουρίνι και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Μάλιστα η Δημοτική Αστυνομία Αθηνών, ανταποκρινόμενη στις εκκλήσεις της οικογένειας του 29χρόνου μέσω των κοινωνικών δικτύων, με εντολή του Αντιδημάρχου δημοτικής αστυνομίας κ. Κορομαντζου Βασιλείου και μετά από επικοινωνία με την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας και τις λιμενικές αρχές Πρεβέζης έστειλε κλιμάκιο από την Αθήνα τα ξημερώματα της Τετάρτης 1/9/21 προκειμένου να βοηθήσουν στις έρευνες ανεύρεσης.

Συγκεκριμένα μετέβησαν 2 ομάδες χειριστών με  δύο σύγχρονα συστήματα μη επανδρωμένων αεροσκαφών… η μοναδική δημοτική αστυνομία στην Ελλάδα που διαθέτει ιδιόκτητα drones καθώς επίσης και κινητό κέντρο επιχειρήσεων για παρακολούθηση της εναέριας επιτήρησης και λήψη εικόνας στις αρμόδιες αρχές.

Για τις ανάγκες έρευνας η δημοτική αστυνομία Αθηνών έχει υποβάλει σχετικό σχέδιο πτήσης προς την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας για δέσμευση μεγάλου μέρους του Αμβρακικού κόλπου.

Δυστυχώς σήμερα το πρωί εντοπίστηκε η σορός του άτυχου νέου και μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Άρτας.

πηγη

https://www.lawandorder.gr/Article/156011/nekros-entopistike-o-29chronos-pou-anazitousan-ston-ambrakiko-kolpo

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση