Χρήστος Στυλιανίδης: Αυτός είναι ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας

«Κλείδωσε» ο υπουργός στο νεοσύστατο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr – Πρόκειται για τον Ελληνοκύπριο και έμπειρο στα θέματα διαχείρισης κρίσης κ. Χρήστο Στυλιανίδη

Ο Χρήστος Στυλιανίδης είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται αύριο, Δευτέρα. Ο κ. Στυλιανίδης είναι Ελληνοκύπριος πολιτικός και Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Διεθνή Συνεργασία, την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων.

Στη θέση του υφυπουργού του συγκεκριμένου υπουργείο θα είναι εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα από το χώρο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η επιλογή του κ. Στυλιανίδη, μόνο τυχαία, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς έχει βαθιά εμπειρία στη διαχείριση κρίσεων και θεωρείται πολιτικός που μπορεί να ανταπεξέλθει στη θέση του συγκεκριμένου υπουργείου, που είναι κομβικό και ιδιαιτέρως κρίσιμο εξαιτίας τόσο των καταστροφικών πυρκαγιών όσο και της κλιματικής αλλαγής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, κ. Γιάννη Οικονόμου, το νεοσύστατο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας πήγαινε στα χέρια του κ. Ευάγγελου Αποστολάκη, ο οποίος, ωστόσο, αρνήθηκε τη θέση λίγες ώρες μετά.

πηγη

https://www.newsbomb.gr/politikh/story/1229785/xristos-stylianidis-aytos-einai-o-neos-ypoyrgos-politikis-prostasias

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση