Ο εργολάβος 9

Καλημέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Ο Σύλλογος Γυναικών Νεοχωριου μας έκανε υπερήφανους

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Πρόεδρο και στο Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Νεοχωρίου, για την βοήθεια που παρείχαν σε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στους πυρόπληκτους της Εύβοιας.

Η Πρόεδρος κ.Ξανθή Ζαπάντη, χρόνια τώρα μέσω του Συλλόγου βοηθάει ανήμπορους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Επίσης στον τομέα του Πολιτισμού με την συμμετοχή σε εκδηλώσεις του Χορευτικού Τμήματος του Συλλόγου που αναδεικνύει σε όλη την Ελλάδα την πολιτιστική παράδοση του τόπου μας. Θεωρούμε ότι πολλοί θα είναι οι μνηστήρες που θα την διεκδικήσουν στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Καλά περάσαν οι αιρετοί στην Κύπρο αλλά ξεχάσαν να μαζέψουν τις αποδείξεις

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δύο αιρετοί που εκπροσώπησαν το Δήμο μας, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον αδελφοποιημένο Δήμο Αμμοχώστου είχαν άψογη φιλοξενία.

Όμως μετά το πέρας του ταξιδιού, οι δύο αιρετοί θα έπρεπε να προσκομίσουν τα ανάλογα παραστατικά για τα έξοδα που έκαναν καθώς είχαν πάρει χρήματα από το ταμείο του Δήμου (620 ευρώ) για προσωπικά τους έξοδα, αφού όλα τα υπόλοιπα έξοδα (Ξενοδοχείο, φαγητό, μετακινήσεις) είναι πληρωμένα, καθώς και το αυτοκίνητο-τζιπ που τους μετέφερε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ( παράνομα ή νόμιμα ) χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ, διότι τα έξοδα μετακίνησης θα τα πληρώσει το Νομικό Πρόσωπο που ανήκει το αυτοκίνητο-τζιπ. Με το πέρας του ταξιδιού και την επιστροφή των δυο αιρετών από την Κύπρο, τους ζητήθηκαν τα παραστατικά-αποδείξεις για να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε στο ταμείο του Δήμου.

Η απάντηση που πήρε η υπάλληλος ήταν η εξής: ”Σιγά μην μαζέψω εγώ αποδείξεις” τότε οι φωνές από τον καβγά που προέκυψε ακούστηκαν μέχρι το Λιμάνι.

κ.Δήμαρχε ποια είναι δική σας θέση για το συμβαν;;;

Μάλλον θα τα πληρώσει όλα η ”Παγία”

Ας ασχοληθεί κάποιος με την καθαριότητα

Η καθαριότητα στον Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου έχει φτάσει στο χειρότερο σημείο της, όπου και να κοιτάξεις υπάρχουν σκουπίδια.

κ.Δήμαρχε έχετε την τελευταία ευκαιρία στην θητεία σας, να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να απομακρύνετε τα βαρίδια από δίπλα σας.

Ο δρόμος που οδηγεί από την Κατοχή στο Λεσίνι είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος, μία βόλτα θα σας πείσει, πραγματοποιήστε την κ. Δήμαρχε και όπως θα φτάνετε στο Λεσίνι δείτε και το γήπεδο ποδοσφαίρου που έχει καταντήσει ένα ΒΟΣΚΟΤΌΠΙ. Αυτό ήταν το όραμα σας κ. Δήμαρχε όταν αναλάβατε τα ηνία του Δήμου δυο χρόνια πριν;;

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Η κεντροαριστερά θα έχει υποψήφιο στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, δεν ξέρω αν θα είναι Ο Νίκος ο Φιλοξενούμενος ή κάποιος από τους δυο Γιάννηδες;;

Είναι αλήθεια ότι Ο ΝΑΠΟΛΈΩΝ ετοιμάζει αλλαγές στο σύστημα της ομάδος και κάποιοι θα καθίσουν στον πάγκο με πρώτο φαβορί τον ΑΡΊΜΠΑ ΜΟΥΤΣΆΤΣΟΣ ΜΠΑΜΠΑ-ΝΕ’Ι’ΡΟ και στην συνεχεία θα πάρει σειρά Η ΒΈΦΑ η ΜΕΛΑΧΡΙΝΉ ;;

ΝΑΠΟΛΈΩΝ πρέπει να φοράς ζώνη ασφαλείας όταν είσαι με τον οδηγό σου.. Διότι είναι πολλές οι παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας Μεγάλες οι ταχύτητες και πολλά τα ΣΤΟΠ που παραβιάζονται..

Γιατί κρατάει ο Ναπολέων μυστικό το όνομα του οποίου θα τιμήσει και θα το πει στο ερχόμενο συμβούλιο…..;;; Έγω το ξέρω και θα σας το πω νωρίτερα..

Πολλά μπράβο στο Πρόεδρο της Τ.Κ Αγίου Θωμά κ. Γιάννη Πασπαλιάρη για την βοήθεια που κατέβαλε στην κατάσβεση της φωτιάς στο ΧΥΤΆ Μεσολογγίου.. Πρόεδρε καλά τα είπες στο ραδιόφωνο όμως ο ΝΑΠΟΛΈΩΝ δεν ακούει είναι περήφανος στ’ αυτιά

Τι κουβέντα είχε ο Ναπολέων τις βραδινές ώρες με τον Νίκο τον φιλοξενούμενο διπλά στην θάλασσα…;; Σκοτεινές υποθέσεις, θα εξιχνιαστούν όμως Νίκο και όλα θα βγουν στο φως που νικάει το σκοτάδι!!

Οι εξελίξεις στην αντιπολίτευση στα δημοτικά δρώμενα μετατοπίζονται για την ερχόμενη εβδομάδα.

Καλό μεσημεράκι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη Κυριακή

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση