Πλήθος κόσμου για να πει από κοντά το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip

«Βούλιαξε» από κόσμο το Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, το απόγευμα, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία ο Mad Clip.

Νέοι άνθρωποι, κρατώντας λευκά λουλούδια, δε μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης, έφυγε από τη ζωή.

Οι φαν του Mad Clip υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τη νεκροφόρα, στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου.

Νωρίτερα, πλήθος κόσμου, κυρίως νέων παιδιών, είχε φτάσει στην Παναγίτσα του Παλαιού Φαλήρου, για να πει από κοντά το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης 02/09/2021 στη Βουλιαγμένη. Και εκεί, είχαν υποδεχθεί με χειροκροτήματα τη λευκή νεκροφόρα, όταν έφτασε έξω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παναγίτσα).

Άνθρωποι που τον γνώριζαν και άλλοι που τον αγάπησαν μέσα από τη μουσική του, πήγαν στο Παλαιό Φάληρο με ένα λουλούδι στο χέρι και δάκρυα στα μάτια, για τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου τους καλλιτέχνη. Ανάμεσά τους, οι τραγουδίστριες Ελένη Φουρέιρα και Τάμπτα αλλά και ο Σταν…

«Ήταν ο αγαπημένος μου. Ήταν ο πρώτος που άκουγα» είπε ένας από τους θαυμαστές του, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Άλλοι νεαροί, έξω από την εκκλησία πάταγαν γκάζια, για τον Mad Clip που λάτρευε την ταχύτητα. Ένα πάθος, που τελικά του στέρησε τη ζωή του…

«Οι θρύλοι δεν πεθαίνουν» έγραφε ένα από τα στεφάνια, που έστειλαν θαυμαστές του στην Παναγίτσα, στη μνήμη του τράπερ…

Η τελετή αποχαιρετισμού του 34χρονου μουσικού από τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου ήταν σε απευθείας μετάδοση μέσω YouTube προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν όλοι οι θαυμαστές του που δεν θα μπορούσαν να παραστούν στην κηδεία.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση