Απίστευτο: Προσπαθεί Για 18 Χρόνια Να Αποδείξει Ότι Δεν Είναι… Νεκρός – Το Αναγνωρίζει Μόνο Η Εφορία

Μία απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως. Ένας άνδρας από το Αιγάλεω, προσπαθεί εδώ και 18 χρόνια να αποδείξει ότι είναι… ζωντανός, ωστόσο μόνο η εφορία το αναγνωρίζει…

Ο Γιάννης Διαμαντής, ο άνθρωπος «φάντασμα» και η σύζυγός του μίλησαν στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για τον «Γολγοθά» που βιώνουν, προσπαθώντας να αποδείξουν τα αυτονόητα και κυρίως προσπαθώντας να εμβολιαστεί.

«Μέχρι στο γραφείο του πρωθυπουργού έστειλα μέιλ για να πάω να εμβολιαστώ» είπε ο καταγγέλλων «νεκρός» μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Δεν μπορώ να ψηφίσω» απάντησε σε σχετική ερώτηση, λέγοντας ωστόσο ότι φορολογική δήλωση κάνει κανονικά.

«18 χρόνια πάμε όπου μπορούμε και ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον», περιέγραψε η σύζυγός του, εξηγώντας ότι, παρά το γεγονός ότι ο άνδρας της κάνει φορολογική δήλωση – όλα αυτά τα χρόνια- δεν υπάρχει πουθενά αλλού.

«Στείλαμε mail στο γραφείο του πρωθυπουργού για να κάνω το εμβόλιο. Δεν μπορώ να ψηφίσω, αλλά κάνω φορολογική δήλωση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Διαμαντής, εξηγώντας πως «παρακαλάμε να κάνουμε το εμβόλιο, γιατί με απειλούν ότι αν δεν κάνω το εμβόλιο θα με απολύσουν».

Πότε ξεκίνησε το πρόβλημα

Το «πρόβλημά του» του έγινε γνωστό όταν πριν από 18 χρόνια πήγε να ψηφίσει και του είπαν πως «δεν μπορεί» και τότε διαπίστωσε ότι ήταν «πεθαμένος». Έκτοτε δεν έχει ψηφίσει ποτέ.

«Πήγα να ψηφίσω σε δημοτικές εκλογές, και μου λένε “πήγαινε στο δημαρχείο να πάρεις χαρτί”. Πάω εκεί και μου λένε ότι δεν μπορείς να το πάρεις το χαρτί γιατί είσαι πεθανένος, είναι για γέλια» αποκάλυψε.

Μιλώντας,στην ίδια εκπομπή, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης  είπε πως «θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια λύση στον άνθρωπο», για να μπορέσει να εμβολιαστεί.

Ο ίδιος είπε ότι πιθανόν πρόκειται για «εσφαλμένη εγγραφή στη ληξιαρχική πράξη θανάτου».

«Μου κάνει εντύπωση που τόσα χρόνια αυτό δεν έχει διορθωθεί» σημείωσε, ο κ. Γεωργαντάς.

ΠΗΓΗ: https://www.agriniosite.gr/apisteyto-prospathei-gia-18-chronia-na-apodeixei-oti-den-einai-nekros-to-anagnorizei-mono-i-eforia/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση