Παραιτείται από την ΕΠΟ ο Ζαγοράκης!

Παρελθόν πρέπει να θεωρείται από την προεδρία της ΕΠΟ ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του Euro 2004, που ταξίδεψε σήμερα (8/9) στην Αθήνα, ανακοίνωσε την αμετάκλητη απόφαση του στους στενούς του συνεργάτες στην ΕΠΟ και αναμένεται να τοποθετηθεί εγγράφως τις επόμενες ημέρες.

Στην τοποθέτηση του ο Ζαγοράκης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνει αναφορά στους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση.

Οι λόγοι αυτοί έχουν να κάνουν με τα όσα έγιναν στο μικρό διάστημα που βρίσκεται στην προεδρία της ομοσπονδίας και ήταν αντίθετα από τις συνθήκες που περίμενε να συναντήσει όταν έβαλε υποψηφιότητα.

Από την απόφαση για την επιλογή του Εκτελεστικού Γραμματέα Ιάκωβου Φιλιππούση μέχρι θέματα που είχαν να κάνουν με αποφάσεις για το ποδόσφαιρο. Πάλεψε για να καταφέρει να βάλει στην ίδια γραμμή πλεύσης όλες τις δυνάμεις του ποδοσφαίρου, αλλά παρά τις υποσχέσεις που είχε πάρει αυτό στην πράξη δεν κατέστη δυνατό.

Η πρόθεση του διαφάνηκε στην ανακοίνωση που έκανε την προηγούμενη Κυριακή και η οποία κατέληγε ότι «δεν θα γίνει νέα Ιφιγένεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

πηγή: metrosport.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση