Κυριάκος για το θέμα Ροζ: «Ξεκινά πρωτάθλημα που μια ομάδα διευκολύνει ταμειακά την άλλη»

Στην αντεπίθεση περνάει ο ΠΑΟΚ ο οποίος μέσω του Κυριάκου Κυριάκου σχολίασε δύο σημαντικές υποθέσεις που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ημέρες. Αυτή του Ροζ αλλά και του Σιαμπάνη.

«Ξεκινάει ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν δυο ομάδες που η μια διευκολύνει ταμειακά την άλλη… νόμιμα», είναι το σχόλιο που κάνει το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ζήτημα της μεταγραφής του Ροζ στη Λέγκια Βαρσοβίας και πώς αυτή έγινε. Την ίδια στιγμή επισημαίνει ότι στην υπόθεση του Σιαμπάνη δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Για κάποιους που μπορεί να μην έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται αυτές τις μέρες -και πως να το πάρουν αφού το 80-90% των ΜΜΕ αδυνατούν να το αναπαράξουν-, ξεκινάει ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν δυο ομάδες που η μια διευκολύνει ταμειακά την άλλη… νόμιμα.

Με Ματέο Γκαρσία, Ρόουζ, Κλιγγόπουλο, κλπ. Το ζήτημα δεν αφορά τον ΠΑΟΚ, υπό την έννοια ότι δεν υπάρχει κοντινή σεζόν που ο Άρης να μας ξεπέρασε στη βαθμολογία, ενώ για τον Ολυμπιακό το να ξεκινά με κάποιους βαθμούς γκαραντί προϋπολογισμένους, είναι η… κανονικότητα που λατρέψαμε και μάθαμε να αντιπαρερχόμαστε. Είναι ζήτημα και όλων των υπολοίπων.

Σε άλλα νέα, όταν εμείς είχαμε ομάδες, πρόσθετες παρεμβάσεις, το 80-90% των Media απέναντί μας και τους διαδρομιστές της Βουλής εντός και εκτός τειχών να σπεκουλάρουν στην πλάτη της ομάδας, πληρώσαμε τα παράβολά μας, πήγαμε στο CAS, στην αθλητική βία, στην ποινική δικαιοσύνη και όπου χρειαζόταν και βγήκαμε κρυστάλλινοι.

Γιατί μας ένοιαζε. Γιατί δεν κουραστήκαμε να τα βάζουμε με όλους και να κερδίζουμε. Γιατί θέλουμε τον κόσμο μας περήφανο.
Το «μούχτι», είναι για τους μουλωχτούς.

ΠΗΓΗ: https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/superleague1/kuriakos-mia-omada-dieukolunei-tameiaka-tin-alli/4200764

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση