Παλαιό Φάληρο: Διάρρηξη σε φούρνο και επεισοδιακή καταδίωξη με τραυματισμό αστυνομικού

Τρεις άγνωστοι δράστες διέρρηξαν τον φούρνο γνωστής αλυσίδας στο Παλαιό Φάληρο, αφαίρεσαν όσα χρήματα βρήκαν στο ταμείο και κατά την διαφυγή τους με Ι.Χ. εμβόλισαν μοτοσικλέτα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τραυμάτισαν ελαφρά αστυνομικό.

Στόχος διαρρηκτών έγινε μισή ώρα μετά την μία τα ξημερώματα, κατάστημα αρτοποιείου γνωστής αλυσίδας, επί της οδού Αγίου Αλεξάνδρου 15, στο Παλαιό Φάληρο.

Τρεις άγνωστοι δράστες αφού έσπασαν την τζαμαρία και εισήλθαν εντός του καταστήματος, αφαίρεσαν όσα χρήματα είχε το ταμείο και στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο.

Στο μεταξύ είχε κληθεί η Αστυνομία από περιοίκους και όταν έφτασε πρώτη μία μοτοσικλέτα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οι αστυνομικοί επιχείρησαν να καταδιώξουν και να ακινητοποιήσουν το όχημα, οι δράστες τους εμβόλισαν, έριξαν την υπηρεσιακή μοτοσικλέτα και τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.

Οι διαρρήκτες κατάφεραν να αναπτύξουν ταχύτητα και να διαφύγουν, ενώ διενεργούνται έρευνες για την ταυτοποίησή τους, τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

ΠΗΓΗ: https://www.news247.gr/koinonia/eglima/palaio-faliro-diarrixi-se-foyrno-kai-epeisodiaki-katadioxi-me-traymatismo-astynomikoy.9350464.html?utm_term=Autofeed&utm_campaign=eb&utm_medium=referral&utm_source=Facebook#Echobox=1631272322

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση