Ανακοίνωση καταπέλτης του Τάκη Κοτσόργιου εναντίον του Κώστα Λύρου

Μεσολογγι 12/09/2021 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για άλλη μια φορα η λεγομενη δημοτικη αρχη της μειωψηφιας στο τελευταιο δημοτικο συμβουλιο εδειξε για μια ακομα φορα ότι στις προθεσεις τις εχει σαν προτεραιοτητα να καταστρεψει τον δημο .
Ενας ανυπαρκτος και πολιτικα ανικανος υποτιθεμενος δημαρχος συνεχιζει να προσβαλλει με τον πιο βαναυσο τροπο τις αποφασεις του Δ.Σ στην αποκεντρωμενη καταπατωντας το αρθρο 58 του Καλλικρατη υποβαθμιζοντας ταυτοχρονα το θεσμο του δημοτικου συμβουλιου . Με την στηριξη του παραταξιακου <<προεδρου >> του Δ.Σ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ που τιθεται προς αυτόν στο πλαισιο του κανονισμου λειτουργειας το σωματος .
Στην διαρκεια των ερωτησεων εθεσα προς τον υποτιθεμενο <<δημαρχο >> τις εξης ερωτησεις .
1) Γιατι συνεχιζεται να ριχνεται ακομα σκουπιδια στο ΧΥΤΑ παρ ότι γνωριζεται το πορισμα των επιθεωρητων που χαρακτηριζει τον ΧΥΤΑ ωρολογιακη βομβα ???
2) Με αποφαση σας την οποιαν καταψηφισα αποφασισατε την αυξηση των δημοτικων τελων επιβαρυνοντας τους δημοτες προκειμενου να πηγαινουν τα σκουπιδια στην Μαυπακτο ,
Ποιος ο λογος της αυξησης αφου ποτε δεν πηγαν σκουπιδια στην Ναυπακτο ???
Που εχουν παει τα χρηματα που αφορουσαν αυτό τον σκοπο ???
3) Αν ο δημος γνωριζει σχετικα με τα προβλεπομενα εργα που αφορουν την λιμνοθαλασσα των 22.000.000 ευρω , ποιοι τα σχεδιασαν ? αν υπαρχουν εργα τα οποια εχουν ολοκληρωθει και εχουν πληρωθει σε προηγουμενο προγραμμα ?
4) Αν εχει προβει ο δημος σε καποια ενεργεια σχετικα με την δυσοσμια της Πλωσταινας που ωφειλεται στην λαθεμενη πολιτικη της αλυκης Α.Ε στην οποια ο δημαρχος είναι μελλος του Δ.Σ ?
5) Η αντιδημαρχος καθαριοτητας σε δημοσιευμα που εδωσε αναφερει ότι τα σκουπιδια θα πηγαινουν στην Ναυπακτο μετα την φωτια στο ΧΥΤΑ ομολογοντας ότι μεχρι και χθες παρανομα τα σκουπιδια πηγαιναν στο χυτα με αποτελεσμα την προσφατη φωτια . Η δημοτικη αρχη σκοπευει να παρει θεση επ αυτου ?
6) Τελος ερωτιθηκε ο <<δημαρχος >> αν εχει να πει κατι σχετικα με την απροκλητη και χυδαια επιθεση που δεχτικε στο γραφειο του ο προεδρος του Αγιου Θωμα από τον απροσκλητο εισβολεα αντιδημαρχο κυριο Καραπανο ? .Μαλιστα για αυτό το γεγονος αλλα και μια σειρα αλλα για λογους αρχης ζητησα από τον <<δημαρχο >> να απαιτησει την παραιτηση του αντιδημαρχου .
Ο <<δημαρχος >>δεν απαντησε σε καμια ερωτηση και προτιμησε να αποχωρησει από το θεσμικο οργανο που είναι το Δ.Σ προκειμενου να παει σε συναυλια του μουσικου ομιλου Ιωσης Ρωγων για να ξεπλυνει προφανως την ντροπη του για την ατακτη φυγη του κατά τις ημερτες μνημης της εξοδου όταν αφησε εκτεθειμενους τοιν αρχιμουσικο και τον προεδρο του συλλογου .
Με αφορμη αυτην την απαραδεκτη κατασταση της συνεχους υποβαθμισης του ρολου του Δ.Σ και τις σοβαρες παραβασεις καθηκοντος του δημαρχου από την καταπατηση του Καλλικρατη ( μη εφαρμοφη των αποφασεων του Δ.Σ και προσβολη αυτων , ΑΡΝΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ της ΘΗΤΕΙΑΣ κτλ ) ζητω δημοσια από το συνολο της αντιπολιτευσης να καταθεσουμε από κοινου προσφυγει στην αποκεντρομενη για να επιβληθουν οι προβλεπομενες κυρωσεις και να αποκατασταθει η σωστη λειτουργεια του Δ.Σ .
Συναδελφοι της αντιπολιτευσης αντιμετωπιζουμε πρωτογνωρες καταστασεις αν δεν παρεμβουμε αμεσα ο δημος μας δεν θα εχει καλο τελος ……….
ΚΟΤΣΟΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση