Η Ελένη Μενεγάκη τα βρίσκει… “σκούρα” μετά τη δυνατή εκκίνηση

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε δυναμική εκκίνηση στο MEGA, όμως, όπως προκύπτει από τα νούμερα τηλεθέασης, η πρωτοκαθεδρία της στη μεσημεριανή ζώνη άντεξε λίγες ημέρες.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της “Espresso”, η άλλοτε “βασίλισσα της μικρής οθόνης” που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες μετά της κουμπάρας της Νατάσας Θεοδωρίδου, που έφερε “Έξαψη” στο πλατό, παρά το δυναμικό ξεκίνημα, αρχίζει και τα βρίσκει σκούρα, μια και δείχνει να μην έχει πια το γκελ των περασμένων ετών στο τηλεοπτικό κοινό.

Και αν τα σύννεφα έπεσαν πάνω από την εκπομπή της από τις πρώτες ημέρες, μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα συμβεί στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Ελένη Μενεγάκη, έπειτα από την ενός έτους αγρανάπαυση, όπως γίνεται και με τα χωράφια, έπρεπε να φέρει τηλεοπτικούς καρπούς και μεγάλη σοδειά στα διαφημιστικά έσοδα, όμως τα ζιζάνια του ανταγωνισμού που και φέτος είναι σκληρός, μάλλον θα αρχίσουν να γίνονται μπελάς.

“Rouk Zouk” στην κορυφή – Τέταρτη η Ελένη Μενεγάκη

Και επειδή οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, η μεσημεριανή ζώνη των καναλιών την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου έφερε την πρωτιά στις μετρήσεις τηλεθέασης στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 Rouk Zouk με τη Ζέτα Μακρυπούλια, το οποίο σημείωσε 19,3% στο δυναμικό κοινό και 15,8% στο γενικό σύνολο.

Στη δεύτερη θέση φιγουράρουν ο ατακαδόρος και χιουμορίστας Νίκος Μουτσινάς και το “Καλό Μεσημεράκι” στον ΣΚΑΙ, με 18% στο δυναμικό κοινό και 13,2 στο γενικό σύνολο, ενώ η τρίτη θέση καπαρώθηκε από τη Βίκυ Καγιά και το ριάλιτι μόδας “Shopping Star” στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, με 16,5% στο δυναμικό κοινό και 14,5% στο σύνολο.

Έτσι η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στην τέταρτη θέση με 15,3% στο δυναμικό κοινό και 13,5% στο γενικό σύνολο, νιώθοντας την ανάσα της Τατιάνας Στεφανίδου με το “Tlive” που άγγιξε το 9,4% στο δυναμικό και 21,2% στο σύνολο.

Η μιντιακή αγορά θεωρεί ότι τώρα που η περιέργεια για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη εκτονώνεται σιγά σιγά, θα έχει ως αποτέλεσμα να ξεφουσκώσουν και τα νούμερα τηλεθέασης.

ΠΗΓΗ: https://www.enikos.gr/media/i-eleni-menegaki-ta-vriskei-skoura/1673042/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση