Survivor: Θέλει τον Γιώργο Ανατολάκη στο παιχνίδι ο Ατζούν

Τον Γιώργο Ανατολάκη θέλει ο ΣΚΑΪ και ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί για τον 5ο κύκλο του Survivor.   

Συγκεκριμένα, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας, ωστόσο ο ΣΚΑΪ σκανάρει την αγορά και ο Ατζούν παρουσιάζεται αποφασισμένος να κάνει πρόταση στον Γιώργο Ανατολάκη. Ο Τούρκος παραγωγός θεωρεί ότι ο πρώην βουλευτής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού διαθέτει μία προσωπικότητα που στη συμβίωση και τους αγώνες δεν θα περάσει απαρατήρητη. 

Και αυτά, την ώρα που ο Γιώργος Ανατολάκης βρέθηκε στο προσκήνιο όταν έγινε γνωστό ότι εργάζεται ως κούριερ λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Survivor All Star: Οι 5 παίκτες που θέλει ο Ατζούν

Ταυτόχρονα, ο Ατζούν σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», επιθυμεί να εντάξει στην All Star εκδοχή του Survivor, πέντε συγκεκριμένα άτομα τα οποία «πιστεύει».  

Συγκεκριμένα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιθυμεί να μπουν στο Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Γι’ αυτόν το λόγο, ο Τούρκος παραγωγός έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να υπολογίσουν το κόστος των παικτών, δηλαδή πόσα χρήματα θέλουν ώστε να συμμετέχουν στον επόμενο κύκλο του reality επιβίωσης.

ΠΗΓΗ: https://www.enikos.gr/media/survivor-thelei-ton-anatolaki-sto-paichnidi-o-atzoun-poioi-einai-oi-alloi-5-stochoi/1674281/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση