Super Cup: Σε… αναμμένα κάρβουνα στην Πάτρα λόγω οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Ανησυχία στις τάξεις του φίλαθλου κοινού, των αρμόδιων υπηρεσιών για την διεξαγωγή του Super Cup αλλά και της Αστυνομίας στην Πάτρα, για την παρουσία οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στην Αχαϊκή πρωτεύουσα από σήμερα μέχρι την Κυριακή.

Το Super Cup του ΕΣΑΚΕ θα διεξαχθεί στην Πάτρα το διήμερο 25-26/9 και στην πόλη υπάρχει προβληματισμός, λόγω της παρουσίας οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Το πρόσφατο οπαδικό επεισόδιο στα Πατήσια έχει δημιουργήσεί ξανά έντονο κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έχει ενημέρωση πως θα κατηφορίσουν στην Πάτρα εκατοντάδες οπαδοί των δύο ομάδων από την πρωτεύουσα.


Με βάση αυτά τα δεδομένα, υπάρχει ήδη πρόταση που λογικά θα γίνει και πράξη, για ενίσχυση από έξι διμοιρίες ΜΑΤ, που θα βρίσκονται επί ποδός συνεχώς και μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει τι μέλει γενέσθαι με τους ελέγχους στις εισόδους του γηπέδου, κυρίως σε ό,τι αφορά τα rapid tests.

Παράλληλα, υπάρχει σκέψη για άμεση εκκένωση του γηπέδου μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού του Σαββάτου (25/9) και του μικρού τελικού της Κυριακής (26/9), ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε συνάντηση στον εξωτερικό χώρο του «Δημήτρης Τόφαλος», μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Λαύριο (25/9, 16:30) και η ΑΕΚ τον Προμηθέα (25/9, 21:00) στα δύο ματς που θα «βγάλουν» το ζευγάρι του τελικού.

Άκης Γεωργαντάς

ΠΗΓΗ: https://www.basket247.gr/ellada/basket-league-a1/item/75726-super-cup-se-anamena-karboyna-stin-patra-logo-opadon-aek-kai-panathinaikoy

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση