Ο εργολάβος 11

Καλημέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Νέος Επικεφαλής στο συνδυασμό Δήμος για τα παιδιά μας

Εξελίξεις είχαμε στο χώρο της αντιπολίτευσης στα Δημοτικά Δρώμενα. Η έκπληξη έγινε, βγήκε μπροστά ο Αγαθάγγελος Κότσαλος ένας γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης, είχε κάνει και Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, άρα γνωρίζει πώς πρέπει να λειτουργήσει στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και θεωρούμε ότι θα γίνει, θα ξεκινήσει να γίνεται αντιπολίτευση ίδωμεν, εμείς θα ευχηθούμε στον κ. Κότσαλο Καλή Επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

κ. Δήμαρχε να μάθετε το πρωτόκολλο και τρόπους καλής συμπεριφοράς στους συνεργάτες σας

Το ατόπημα μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε με την συμπεριφορά της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αιτωλικού η οποία στη χθεσινή εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια της Προτομής του Γεωργίου Καραϊσκάκη, σε ερώτηση Δημοτικού συμβούλου εάν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη θέση να καθίσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, η απάντησή της ήταν δεν φέρεστε καλά στη Δημοτική Αρχή, άρα θα καθίσετε πίσω.

Αυτό είναι ντροπή κ. Δήμαρχε μαζέψτε την συνεργάτη σας και εφαρμόστε σωστά το πρωτόκολλο.

Μία εκδήλωση χωρίς Αρχή, Μέση και Τέλος

Εχθές το απόγευμα στο Αιτωλικό έγινε η εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Γεωργίου Καραϊσκάκη μία εκδήλωση που ξεκίνησε να γίνει δύο σε ένα αλλά κατέληξε να γίνει τρία σε ένα, ήταν ένας γάμος που γινότανε στον ίδιο χώρο, τα αποκαλυπτήρια του Αρχιστράτηγου της προτομής του Γεωργίου Καραϊσκάκη και η γιορτή ψαριού.

Δεν υπήρχε αρχή, μέση και τέλος ο τελετάρχης κ. Γεώργιος Σωτηρακόπουλος καλούσε στο βήμα όποιον έβλεπε, δεν είχε μία σειρά, πήγε να ξεκινήσει την εκδήλωση και τον σταμάτησε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ λέγοντας του ότι δεν έχει έρθει ο επίσημος προσκεκλημένος ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιος Λιβανός.

Αυτά είναι απίστευτα πράγματα κ.Δήμαρχε, να μάθετε στους συνεργάτες σας να κάνουν μία εκδήλωση γιατί 2,5 χρόνια ούτε αυτό δεν έχουν μάθει να κάνουν.

Για πιο λόγο δεν καθισατε με τους συνδημότες στην γιορτή ψαριού κ.Δημαρχε και κάνατε τον μυστικό δείπνο σε μαγαζί του Αιτωλικού;;

Αλήθεια ο παρουσιαστής της εκδήλωσης(αποκαλυπτήρια προτομής Γ.Καραϊσκάκη) και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Μεσολογγίου γνωρίζει τα πρωτόκολλα που παρουσιάζονται για τους προσκεκλημένους και τους επίσήμους.

Αλήθεια τους επίσήμους καλεσμένους τους παρατάμε σε ένα μαγαζί και δεν τους ξεναγούμε στο Αιτωλικό να δουν τα ήθη και τις παραδόσεις μας; Αυτά μόνο εδώ συμβαίνουν. Το θέμα είναι ό,τι εκτίθεται ο Δήμος μας κύριοι της Δημοτικής Αρχής.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Ναπολέων οι υπάλληλοι δεν ξεχνούν και τέτοιες συμπεριφορές τις τιμωρούν. Θα εισπράξετε αυτό που σας αξίζει εσύ και το ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΆΛΙ που έχεις δίπλα σου, στο τέλος της θητείας σας.

Η ΛΈΙΝΤΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ που είναι 1μ και 20εκ με τα χέρια στην ανάταση, καλά θα ήταν να ασχολείται με τα της δουλειάς της και όχι με τα κουτσομπολιά. Σε νέα ανάρτηση το που, το πώς και γιατί περνάει όμορφα τα βράδια… Ο εργολάβος είναι παντού Λέιντι…

Ο Γιάννος πήρε το όπλο του και ξεκαθάρισε, φιλοξενούμενους στο χώρο του δεν στηρίζει. Νίκο δυσκόλεψαν τα πράγματα μετά το μυστικό ραντεβού, στο Αυτοκίνητο δίπλα στην θάλασσα, τις βραδινές ώρες.

ΝΑΠΟΛΈΩΝ η καθαριότητα έχει φτάσει στο σημείο ΜΗΔΕΝ, μήπως πρέπει να απομακρυνθεί η ΒΕΦΑ Η ΜΕΛΑΧΡΙΝΉ. Τα περιθώρια στενεύουν και σε λίγο δεν θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις την Ανατροπή

Οι τρεις σωματοφύλακες βρήκαν κοινό τόπο, ετοιμάζονται να κάνουν μεγάλη εμφάνιση στα δημοτικά δρώμενα, ο τρίτος πόλος άρχισε να σχηματίζεται. Αναμένονται εξελίξεις πάρα πολύ γρήγορα.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα σας αποκαλύψουμε πολλά πιπεράτα για τον Τραπεζίτη, την Λέιντι και πολλούς άλλους πρωταγωνιστές στην θεατρική παράσταση Όνειρα θερινής νυχτός

Καλό μεσημεράκι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση