Σπανούλης: «Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για εμένα»

Πίσω από κάθε σπουδαίο άνδρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα. Ο Βασίλης Σπανούλης αναγνώρισε τη σημασία που είχε και έχει στη ζωή του η σύζυγός του, Ολυμπία, με την οποία έχουν αποκτήσει και έξι παιδιά.

«Η Ολυμπία είναι εξαιρετική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά. Έχουμε έξι παιδιά και ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Πάνω απ’ όλα είναι η στήριξη της γυναίκας μου γιατί αυτή τραβά τα περισσότερα. Θέλεις έναν σταθερό και σκληρό άνθρωπο να μεγαλώσει μια μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά και προσπαθούμε να τους περάσουμε παραδοσιακές αρχές και όχι τόσο μοντέρνες, όπως είναι ο σεβασμός και η πειθαρχία», τόνισε και πρόσθεσε:

«Εγώ έκανα την αγάπη μου και ταξίδευα με την ομάδα. Η Ολυμπία όμως ήταν στο σπίτι, να μεγαλώσει τα παιδιά και να τα διαβάσει, έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της και είναι πολύ δύσκολο για μια τόσο νεαρή γυναίκα. Τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου, θυσίασε τη ζωή της και τα καλύτερα χρόνια της και αυτό εγώ το εκτιμώ πάρα πολύ. Θέλω τώρα που σταμάτησα, να της τα δώσω πίσω απλόχερα».

ΠΗΓΗ: https://www.sport-fm.gr/article/basket/greece/spanoulis-i-olumpia-ta-thusiase-ola-gia-emena/4205831

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση