Ο εργολάβος 12

Καλημέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

κ.Δήμαρχε μάλλον ζείτε σε γυάλινο κλουβί

κ.Δήμαρχε στην συνέντευξη που δώσατε και κατηγορήσατε για σωρεία παρανομιών και παραβάσεων την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

  1. Παράνομες προσλήψεις προεκλογικά (ΚΔΑΠ και άλλες δομές του Δήμου)
  2. Αναθέσεις σε ημέτερους και πολλές παρατυπίες

κ.Λύρο ή ζείτε σε γυάλινο κλουβί και δεν έχετε επαφή με την κοινωνία ή κοροϊδεύετε τους συνδημότες μας.

  1. Μία ματιά στο Διαύγεια φτάνει για να καταλάβουν οι συνδημότες μας το πάρτι που γίνεται με τις αναθέσεις ( ακόμη και σε αιρετούς )
  2. Μια ματιά φτάνει να ρίξει κάποιος στο ψηφοδέλτιο σας των Δημοτικών Εκλογών του 2019 για να δουν οι συνδημότες μας ότι έχετε “βολέψει” άνω των 65% των υποψηφίων σας αλλά και των παιδιών τους σε δομές του Δήμου και σε άλλες θέσεις που έχουν σχέση με τον Δήμο

Αν αυτό κρίνεται ότι είναι σωστή διαχείριση του Δήμου και πιστεύεται ότι έχετε φέρει την Δημιουργική Ανατροπή στο Δήμο πλανάσθε πλάνην οικτρά.

Τι έγινε με τους κυβόλιθους κ.Λύρο; Φυλάσσονται ακόμα στον ίδιο χώρο;

κ.Δήμαρχε στην αρχή της θητείας σας, η αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο είχε φέρει ένα θέμα σχετικά με τα υλικά που είχαν μαζευτεί από την Οδό Κύπρου και είχαν βρεθεί στην αποθήκη του αδερφού της Αντιδημάρχου κ.Μελαχρή στον Άγιο Θωμά.

Η απάντηση σας ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ότι μεταφέρθηκαν εκεί προς φύλαξη. Δύο χρόνια μετά κ.Λύρο βλέπουμε ότι αυτά τα υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί στην αποθήκη του αδερφού της κ.Μελαχρή.

κ.Λύρο τα υλικά αυτά κοστίζουν κάποιες χιλιάδες ευρώ και αγοράστηκαν με χρήματα των Δημοτών του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου.

Θα θέλαμε να μάθουμε ποιες θα είναι οι ενέργειες σας από εδώ και πέρα διότι με αυτά τα υλικά θα μπορούσε να φτιαχτεί μια πλατεία ή ένας πεζόδρομος σε κάποια κοινότητα του Δήμου μας.

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας κ.Λύρο

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Για τα δικά μας παιδιά

Αλήθεια άραγε, γιατί η Δημοτική Αρχή Λύρου εδώ και δύο πλέον χρόνια ανανεώνει τις συμβάσεις των εργαζομένων σε παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ, αφού είναι μη νόμιμες;

Εκτός αυτού από έγκυρες πληροφορίες και στοιχεία, οι προσλήψεις αυτές έχουν εγκριθεί από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα ΟΤΑ, αποκεντρωμένη διοίκηση και ελεγκτικό συνέδριο.


Αντιθέτως οι προσλήψεις της νυν Δημοτικής Αρχής(Ανατροπής)έγιναν με βάση το “δικό μας” ψηφοδέλτιο και χωρίς καμία διαδικασία επιλογής.

Υπάρχει μελέτη κ.Λύρο;

Υπάρχει μελέτη για τις παρεμβάσεις και τον φωτισμό που ξεκινήσατε να κάνετε στον Κήπο Των Ηρώων και στην Πύλη; Έχετε καταθέσει φάκελο στην Εφορία Αρχαιοτήτων;

Υπάρχει Πρόεδρος στο Πνευματικό Κέντρο;

Γιατί παραπονιούνται οι εργαζόμενοι του Πνευματικού Κέντρου, ό,τι δεν υπάρχει διοίκηση και Πρόεδρος να λύνει τα διάφορα θέματα που προκύπτουν;

Δυστυχώς το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου που είναι ο καθρέφτης της πόλης μας προς τα έξω δεν λειτουργεί και είναι σε πλήρη διάλυση.

Κατευθύνσεις παίρνει μόνο από το “Ραδιομέγαρο” για να καλύψει την γύμνια του. Άραγε τι θα γινόταν αν δεν είχαμε τον covid; Δήμαρχε κάνε κάτι, όσο είναι καιρός

Δραστηριοποιήθηκε η αντιπολίτευση

Με διάθεση γόνιμης και εποικοδομητικής αντιπολίτευσης ξεκίνησε ο νέος επικεφαλής του συνδυασμού “Δήμος για τα παιδιά μας”.

Με στοχευμένες παρατηρήσεις και διάθεση συναίνεσης σε σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο.

Πληροφορίες μας λένε ότι ήδη συλλέγει στοιχεία για τα κακώς κείμενα της Δημοτικής Αρχής Λύρου σε όλα τα επίπεδα.

Κατάφερε να κερδίσει την αποδοχή του συνδυασμού του και να ενώσει αρκετούς! Για να δούμε!

Συγχαρητήρια στην περιφέρεια

Συγχαρητήρια στην περιφέρεια για την χθεσινή ομολογουμένως πετυχημένη εκδήλωση στα εγκαίνια του κτιρίου χρυσόγελου στο κέντρο του Μεσολογγίου.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Ποιος συγγενείς αιρετού χρωστάει 17.000 ευρώ στην ΔΕΥΑΜ αλλά το νερό δεν κόβεται;

Ποιός παράγοντας Νομικού Προσώπου έχει λιώσει τα λάστιχα αυτοκινήτου κάνοντας ατελείωτα χιλιόμετρα καθημερινά μιλώντας στο τηλέφωνο. Που μιλάει άραγε;

Πολλα τα ραντεβού για τον Νίκο τον Φιλοξενούμενο, το ισοζύγιο όμως είναι αρνητικό διότι εισπράττει πολλές αρνήσεις και λίγα θετικά σχόλια.

Με τι χρήματα πληρώνετε υποψήφιο σας στο νησί που δουλεύει σε Νομικό Πρόσωπο του Δήμου αφού το πρόγραμμα του έχει λήξει;

Ο Πάνος πήρε το όπλο του και βγήκε στο βουνό, τα χτυπήματα στον Ναπολέων είναι κατά ριπάς.

Καλές οι φωτογραφίες Ναπολέων Δίπλα στην προτομή του Αρχιστράτηγου Γεωργίου Καραϊσκάκη, φρόντισε όμως να γίνουν και τα τυπικά, να περάσει οικονομική και συμβούλιο. Γιατί ούτε αυτό δεν έχετε κάνει ακόμη.

Ο μυστικός δείπνος που έγινε την Παρασκευή στην οικεία του Ναπολέων έβγαλε τον ανασχηματισμό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας. Στο Δημοτικό σχήμα δεν θα συμμετάσχει Γυναίκα αιρετή όπου αποχώρησε από τον μυστικό δείπνο δυσαρεστημένη από τα τεκταινόμενα της Δημοτικής Αρχής.

Φεύγει Πρόεδρος Νομικού Προσώπου και γυρνάει στην ΔΕΗ, όπου θα τον αντικαταστήσει άλλος συνυποψήφιος στις εκλογές του 2019 που προέρχεται από την ΔΕΗ.

Ο Ναπολέων θύμωσε και είπε: όποιος δεν κάνει λάικ και θετικά σχόλια στις αναρτήσεις μου μπαίνει στην ΜΑΎΡΗ ΛΊΣΤΑ.

Καλό μεσημεράκι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση