Θεσσαλονίκη: Πρόωρο τέλος στη συναυλία του Πάριου – Ο κόσμος χόρευε χωρίς μέτρα παρά το lockdwon

Κάποιοι ασυγκράτητοι άρχισαν να χορεύουν στη συναυλία του Γιάννη Πάριου στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να διακοπεί πρόωρα.

Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί το κοινό στο τέλος της συναυλίας του Γιάννη Πάριου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη, η οποία βρίσκεται σε καθεστώς μίνι lockdown, εξαιτίας της επιδημιολογικής κατάστασης.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες και τα βίντεο που δημοσιεύουν τα τοπικά μέσα σχεδόν όλο το θέατρο σηκώθηκε όρθιο, με δεκάδες άτομα να χορεύουν μπροστά από την σκηνή, όταν ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα.

Τα μέτρα πήγαν περίπατο όταν ο κόσμος πιάστηκε χέρι – χέρι, με τις αποστάσεις να μηδενίζονται. Ο ίδιος ο τραγουδιστής, πριν αρχίσει να νησιώτικα έκανε έκκληση στον κόσμο να καθίσει στις θέσεις του, αλλά από ένα σημείο και το κοινό ήταν ασυγκράτητο.

Αυτές οι εικόνες, ωστόσο δεν κράτησαν για πολλή ώρα, καθώς η συναυλία έληξε πρόωρα. Ο μεγάλος ερμηνευτής αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε πως «χρωστάει» ακόμα τρεις ώρες τραγούδια στο κοινό της πόλης επειδή η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Την ίδια ώρα συμβολική διαμαρτυρία έξω από το Θέατρο Γης, την ώρα της συναυλίας πραγματοποίησαν δεκάδες djs το βράδυ του Σαββάτου, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού.

Σε μία συμβολική κίνηση, κρέμασαν τα ακουστικά τους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το mini lockdown στη Θεσσαλονίκη, που όπως λένε, τους καθιστά και πάλι προσωρινά άνεργους.

ΠΗΓΗ: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1238898/thessaloniki-prooro-telos-sti-synaylia-toy-parioy-o-kosmos-xoreye-xoris-metra-para-to-lockdwon

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση