Έφη Σαρρή: Όταν φωτογραφήθηκε εντελώς γυμνή στο σπίτι της

Έφη Σαρρή: Ξεσήκωσε το πλήθος και έβαλε φωτιά στο Instagram η πανέμορφη ερμηνεύτρια.

Η Έφη Σαρρή έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι μία γυναίκα που τολμάει, χωρίς να τη νοιάζει η γνώμη των άλλων.

Στα 62 της εξακολουθεί να αισθάνεται σέξι και αυτό το δείχνει πολλές φορές μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Αυτή τη φορά όμως το πήγε ένα βήμα παρακάτω…

Η τραγουδίστρια ανέβασε πριν λίγο καιρό μία φωτογραφία σε πισίνα, στην οποία διακρίνεται ότι είναι σχεδόν γυμνή. Με το ένα χέρι κρατάει το πάνω μέρος του κόκκινου μπικίνι της και με το άλλο καλύπτει το στήθος της. Δίπλα της έχει τρεις άντρες και μία γυναίκα.

Μάλιστα, η 62χρονη τραγουδίστρια και η παρέα της έδειξαν να είναι φουλ ακομπλεξάριστοι καθώς έκαναν μπάνιο… χωρίς τα ρούχα του.

«Είμαστε όλοι εμβολιασμένοι, φαίνεται;» έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου εμφανίζεται να ποζάρει στον βατήρα».

Η Έφη Σαρρή δημοσιεύει συχνά σέξι φωτογραφίες και όπως έχει δηλώσει σε παλιότερες συνεντεύξεις της είναι κάτι που το προτιμά. «Όσον αφορά στις φωτογραφίες που δημοσιεύω στα social media σαφώς αρέσουν περισσότερο αυτές που είναι πιο σέξι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει καμία πλαστική. Ούτε καν μπότοξ» είχε πει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Από ένα σημείο και μετά βαριέσαι τα πάντα. Δηλαδή θέλεις ο άλλος να σε καταλαβαίνει χωρίς να μιλάς. Θα ήθελα να βρω κάποιον άνθρωπο που να μη μιλάω και να με καταλαβαίνει» πρόσθεσε. «Ήμουν πάρα πολύ φρόνιμο κοριτσάκι αλλά τώρα πια, επειδή τα είδα όλα και τα ξαναείδα, εντάξει… Με κούρασε η ψευτιά που έλεγα εγώ και την πίστευαν όλοι. Έχω πει πάρα πολλά ψέματα τα οποία και τα έχετε πιστέψει όλα. Λέω μόνο ψέματα. Από ένα σημείο και μετά λέω μόνο ψέματα».

«Είχα βγάλει κάποια στιγμή ένα τραγούδι, τον Αφρικανό και με έπαιρναν όλοι οι δημοσιογράφοι τηλέφωνο και μου ζητούσαν να τους πω το όνομα του… Τι να πω…» συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: https://www.pagenews.gr/2021/10/08/lifestyle/efi-sarri-pozarei-gymni-sta-62-tis-kai-anastatonei/

Visited 4 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση