Κετσετζόγλου: Η ταχύτητα που πήρε Γιαννίκη δείχνει πόσο τον πιστεύει η ΑΕΚ – Η σίγουρη 4άδα μπροστά

Τις παραμέτρους της επιλογής Γιαννίκη από την ΑΕΚ και τα δεδομένα που διαμορφώνονται σε αγωνιστικό επίπεδο με την έλευσή του ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, τόνισε ότι πρώτη φορά η «Ένωση» μετά την αποχώρηση προπονητή, πήγε τόσο γρήγορα στον επόμενο.

Εξήγησε λοιπόν ότι η ταχύτητα που προσελήφθη από τους «κιτρινόμαυρους» (και το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν ασχολήθηκαν με άλλον υποψήφιο) αποδεικνύει εμπράκτως την πίστη που υπάρχει στις δυνατότητές του.

Εξάλλου τόνισε ότι και ο ίδιος ο Γιαννίκης -υπογράφοντας ως τη λήξη της σεζόν χωρίς να ζητήσει επιπλέον εξασφάλιση– έδειξε την αυτοπεποίθησή του.

Αναφερόμενος, δε, στις βασικές επιλογές που αναμένονται (βάσει του πλάνου του) εκτίμησε ως σίγουρη την τετράδα Άμραμπατ-Γκαρσία-Τσούμπερ-Αραούχο στην επίθεση και πιθανή την οπισθοχώρηση του Λε Ταλέκ στα στόπερ.

ΠΗΓΗ: https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/superleague1/ketsetzoglou-edeikse-emprakta-poso-pisteuei-gianniki-i-aek/4229845

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση