ΚΕΘΕΑ: Προσλήψεις – Δείτε τις προκηρύξεις

Την πρόσληψη προσωπικού στα Πολυδύναμα Κέντρα έξι περιφερειών ανακοινώνει το ΚΕΘΕΑ.

Το Πολυδύναμο Κέντρο έχει ως στόχο να παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε άτομα που κάνουν προβληματική χρήση αλκοόλ, σε άτομα που εμφανίζουν εξαρτητικές συμπεριφορές σε σχέση με τη χρήση τυχερών παιχνιδιών και σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα σχετικά με διπλές διαγνώσεις.

Σε εκτέλεση των παραπάνω πράξεων ζητεί προσωπικό το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως ένα (1) έτος, με δυνατότητα ανανέωσης, η οποία όμως θα τελεί σε συνάρτηση με την ισχύ της σύμβασης των προαναφερόμενων πράξεων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής στο ΚΕΘΕΑ, ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 18 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00, για τις περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου η προθεσμία λήγει στις 25 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00. Το εμπρόθεσμο της ηλεκτρονικής αποστολής κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα αποστολής του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι υποψήφιοι για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Πρόσκληση, μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου, στο e-mail: [email protected].

Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις:

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση