Καλαμάτα: Βρέθηκε νεκρός ο Διευθυντής της Κλινικής Covid του Νοσοκομείου

Καλαμάτα: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον ξαφνικό θάνατο του Διευθυντή της Κλινικής Covid Nίκου Γραμματικόπουλου. 

Ο 54χρονος είχε πάει χθες για κυνήγι σε δασική περιοχή στην Καζάρμα, αλλά δεν επέστρεψε με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι δικοί του άνθρωποι και να τον αναζητήσουν. Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε στη συγκεκριμένη δασική περιοχή νεκρός, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους συναδέλφους του στο Νοσοκομείο. Eκτιμάται οτι ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια, όμως φως στην ακριβή αιτία θανάτου του θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

O Νίκος Γραμματικόπουλος ήταν πνευμονολόγος-εντατικολόγος και Διευθυντής της Κλινικής Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας και είχε συμβάλλει τα μέγιστα από την αρχή της πανδημίας για να στηθεί και να λειτουργήσει η Κλινική για τον κορονοϊό, περιθάλποντας εκατοντάδες ασθενείς. Η απώλειά του είναι μεγάλη για το Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Συγκλονισμένος ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου

Tι αναφέρει ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος:
Βαθιά συγκλονισμένος, μόλις ενημερώθηκα την τραγική είδηση του θανάτου του φίλου, γιατρού πνευμονολόγου του Νοσοκομείου Καλαμάτας και συνεργάτη για 10 και πλέον χρόνια Νίκου Γραμματικοπουλου. Ο Νίκος ο Γραμματικόπουλος ο ακούραστος εργάτης που βρίσκονταν πάντα δίπλα σε κάθε ασθενή με το χαμόγελο, το χιούμορ και την αγάπη του, ο επιστήμονας που μπήκε μπροστά και ανέλαβε την Διεύθυνση της Κλινικής Covid-19 περίπου 2,5 χρόνια τώρα, δεν είναι πια μαζί μας. Κρίμα, είχε πολλά ακόμη να δώσει στο συνάνθρωπο!!!
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!”

Πηγή: messinialive

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση