Κακοκαιρία Μπάλλος: Πλημμύρισε πάλι το Αιτωλικό

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Μπάλλος», με βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας, ενώ στο Αιτωλικό δεν έχει σταματήσει καθόλου να βρέχει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του δικτύου των αυτομάτων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής από την αρχή του 24ώρου έως το πρωί της Παρασκευής καταγράφηκαν σε: Αμαλιάδα (104 χιλιοστά) και Αιτωλικό (54).

Στο Αιτωλικό από χθες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει από φωτογραφίες συμπολιτών μας με τους πλημμυρισμένους δρόμους και σπίτια.

Κάτοικοι κάλεσαν την πυροσβεστική και ενημερώθηκαν ότι μόνο σακιά με άμμο θα βοηθήσουν την κατάσταση. Δυστυχώς, τα σακιά έπρεπε να φέρει ο Δήμος, σύμφωνα με την πυροσβεστική, ο οποίος μέχρι την ώρα που γράφεται το κείμενο, δεν τα έχει φέρει.

Οι δρόμοι που βγαίνουν στην “εσωτερική περιμετρική” εχουν πλημυρίσει.

Χθες βράδυ κόπηκε και το ρεύμα αρκετές φορές και σήμερα το πρωί καταστήματα του κεντρικού δρόμου δεν έχουν ακόμη ρεύμα.

Στο φρεάτιο που περνούν τα καλώδια του κεντρικού στο ύψος της εκκλησίας των Ταξιαρχών, σύμφωνα με μαρτυρίες, φάνηκε καπνός.

Στην περιοχή Κεφαλόβρυσο Σταμνάς, αρκετοί κάτοικοι είναι από χθες το απόγευμα χωρίς ρεύμα, λόγω βλάβης στον τοπικό μετασχηματιστή, το οποίο τώρα επιχειρεί η ΔΕΗ να αποκαταστήσει.

ΠΗΓΗ: https://etoliko.gr/2021/10/16/kakokairia-mpallos-plimmirise-pali-to-aitoliko/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση