Υπόθεση δολοφονίας ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για το ανθρώπινο κρανίο στα Βίλια

Με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού ή από ένα χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο προκλήθηκε η τρύπα στο κρανίο που εντόπισαν κάτοικοι των Βιλίων πριν από περίπου δύο μήνες στον οικισμό Καραούλι. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι ανθρωπολόγοι που παρέλαβαν το κρανίο τις ημέρες που καιγόταν η περιοχή και είχε βρεθεί δίπλα σε μια κατεστραμμένη ταβέρνα και ένα παράπηγμα.

Την υπόθεση δολοφονίας πλέον ερευνούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την εξέταση του κρανίου, συνέβη πριν από περίπου έξι χρόνια. Μέχρι σήμερα όμως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα ενώ η περαιτέρω εξέταση του DNA θα δείξει, κατά προσέγγιση, την ηλικία του θύματος.

Επίσης, ούτε οι κάτοικοι ούτε οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την περιοχή δεν βρήκαν τον υπόλοιπο σκελετό. «Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η δολοφονία έγινε σε άλλο σημείο και τα μέλη του σώματος διασκορπίστηκαν με αποτέλεσμα η έρευνα μας να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη» λέει αστυνομικός της Ασφάλειας.

Αρχικά, θα εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις εξαφάνισης που έχουν δηλωθεί ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μην βρεθεί ποτέ σε ποιον ανήκει το κρανίο, αν δεν υπάρχει γενετικό υλικό ώστε να συγκριθεί. 

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση