Ανακωχή στη «Greek Mafia» μετά τη δολοφονία του Καραϊβάζ – Η συνάντηση σε παραθαλάσσια βίλα και η… συμφωνία των φατριών

Σε άτυπη ανακωχή φαίνεται πως προχώρησαν το τελευταίο διάστημα οι οργανωμένες εγκληματικές ομάδες της νύχτας και έβαλαν τα πιστόλια στις θήκες, δίνοντας έτσι ένα μάλλον προσωρινό τέλος στον αιματηρό πόλεμο που μαίνεται εδώ και τέσσερα χρόνια στην νύχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί που ασχολούνται με τις υποθέσεις της νύχτας, τον ακήρυχτο πόλεμο των εγκληματικών συμμοριών και τα συμβόλαια θανάτου, εκτιμούν και από πληροφορίες οι οποίες έχουν φτάσει στα «αυτιά» τους, πως έχει επέλθει ανακωχή και μάλιστα έπειτα από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γ. Καραϊβάζ, καθώς η συγκεκριμένη εκτέλεση στρέφει το ερευνητικό ενδιαφέρον της Αστυνομίας στις παράνομες δραστηριότητές τους.

Άλλωστε αμέσως μετά τη δολοφονία του συναδέλφου, φαίνεται πως εκφράστηκαν σημαντικές διαφωνίες στον κόσμο της νύχτας, σε σχέση με το συγκεκριμένο έγκλημα, καθώς πλέον τα φώτα είχαν πέσει με δύναμη στο κόσμο της νύχτας, αφού οι δολοφόνοι του γνωστού δημοσιογράφου είχαν υπερβεί πολλές κόκκινες γραμμές.

Παράλληλα η δολοφονία του συναδέλφου, ήταν το εφαλτήριο προκειμένου να ασκηθεί μεγάλη πίεση στις οργανωμένες εγκληματικές ομάδες, να ελεγχθούν οι οικονομικές δραστηριότητες συγκεκριμένων ανθρώπων που κινούνται σε σκοτεινά μονοπάτια, και παράλληλα να πραγματοποιηθούν δεκάδες έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, ώστε να κοπεί έτσι το μαύρο μεροκάματο και εντέλει να επέλθει καθίζηση στις δραστηριότητες των Ελλήνων Μαφιόζων.

Συνάντηση σε βίλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου ενάμιση μήνα έφτασε μια αξιόπιστη πληροφορία στα «αυτιά» των ερευνητών της ΕΛ.ΑΣ, που ήθελε τα «κεφάλια» της νύχτας να προκάλεσαν μια συνάντηση αρχηγών και μάλιστα σε παραθαλάσσια βίλα, ώστε να καθίσουν στο τραπέζι και να βάλουν ένα τέλος στον αιματηρό πόλεμο. Αυτή η συνάντηση φέρεται να έγινε στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Φαίνεται λοιπόν πως αυτή η συνάντηση καρποφόρησε, και τελικά κηρύχθηκε ανακωχή, χωρίς όμως κανείς να είναι σε θέση να εξασφαλίσει το πόσο θα διαρκέσει αυτή η παύση στον πόλεμο, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν μπει νέοι παίκτες από το παρελθόν σ’ αυτό το αιματηρό παιχνίδι.

Άλλωστε μια τυχαία συνάντηση, σε ένα σημείο της Ελλάδας, όπου βρέθηκαν δύο γνωστοί άνθρωποι της νύχτας με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, φαίνεται πως άλλαξε τους συσχετισμούς στον κόσμο της νύχτας, με αποτέλεσμα η ανακωχή να είναι επιβεβλημένη, καθώς τα συμφέροντα άλλαξαν χέρια.

“…μπορεί προς στιγμήν το «τσεκούρι του πολέμου» να θάφτηκε και μάλιστα συναινετικά, πλην όμως τα παιχνίδια κυριαρχίας στη νύχτα είναι τόσα πολλά, όπως άλλωστε και το μαύρο χρήμα, ώστε κανείς δεν ξέρει το πότε θα ξεκινήσει ένα νέο «γαϊτανάκι» αίματος στον κόσμο του σκοταδιού…”, λέει με νόημα στο real.gr, αστυνομικός που έχει γνώση του αντικειμένου.

ΠΗΓΗ: https://www.real.gr/koinonia/arthro/anakoxi_sti_greek_mafia_meta_ti_dolofonia_tou_karaibaz_h_synantisi_se_parathalassia_bila_kai_i_symfonia_ton_fatrion-778616/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση