Ανεμβολίαστοι: Τα Κόλπα Που Χρησιμοποιούν Για Μπαίνουν Στα Νυχτερινά Μαγαζιά

Γεμάτα ανεμβολίαστους είναι τα νυχτερινά μαγαζιά. Δείτε τι κάνουν για να μπουν σε αυτά.

Την ίδια στιγμή που τα κρούσματα νέου κορονοϊού σκαρφαλώνουν ολοένα και περισσότερο στην πατρίδα μας και καθημερινώς πεθαίνουν δεκάδες συνάνθρωποί μας εξαιτίας της θανατερής νόσου COVID-19, ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας εφευρίσκουν τρόπους και μπαίνουν στα νυχτερινά μαγαζιά. Θέτουν σε κίνδυνο τους εαυτούς τους και τους γύρω τους.

Η νέα… μόδα είναι να «λαδώνουν» τους πορτιέρηδες των μαγαζιών.

Άλλοτε δανείζονται πιστοποιητικά εμβολιασμού μαζί με ταυτότητες, αλλά στο κινητό.

Επί παραδείγματι, αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, σε μια παρέα συνομήλικων αγοριών, εάν ο ένας έχει εμβολιαστεί, τότε οι υπόλοιποι παίρνουν το πιστοποιητικό του στο κινητό. Εκεί, αποθηκεύουν και φωτογραφία με την πίσω όψη της ταυτότητας του εμβολιασμένου.

Κι όταν τους ζητηθεί ταυτοπροσωπία στην είσοδο, ισχυρίζονται ότι ξέχασαν την ταυτότητα τους, αλλά την έχουν σε φωτογραφία στο κινητό!

«Έχουμε δεχθεί και χρηματικά ποσά, της τάξεως των 50 ευρώ για να μπει κάποιος να ακούσει το πρόγραμμα. Είχε γίνει κράτηση και τα 2 από τα 4 τραπέζια δεν ήταν εμβολιασμένοι, Μου ζήτησαν να δώσουν λίγα χρήματα παραπάνω για το τραπέζι», δήλωσε ο Νίκος Καλτσάς, ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

ΠΗΓΗ: https://www.agriniosite.gr/anemvoliastoi-ta-kolpa-poy-chrisimopoioyn-gia-mpainoyn-sta-nychterina-magazia/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση