Λαμία: Ανήλικος σκηνοθέτησε ληστεία για να… συγκινήσει κορίτσι!

Αρχικά είχε υποστηρίξει  ότι τον είχε τραυματίσει ένας τοξικομανής για να τον ληστέψει – Άλλαξε την κατάθεσή του την επόμενη μέρα.

Τα πάνω – κάτω ήρθαν στην έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας για την αναζήτηση ενός τοξικομανούς που φέρεται να μαχαίρωσε στην κοιλιά έναν ανήλικο στη Λαμία, επειδή αντιστάθηκε όταν προσπάθησε να τον ληστέψει, καθώς η ληστεία και ο τραυματισμός αποδείχθηκαν… σκηνοθετημένα!

Το 17χρονο παιδί είχε βρεθεί νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ελαφρά τραυματισμένο από μαχαίρι στα σκαλάκια της οδού Αγίου Νικολάου πάνω από την πλατεία Λαού και είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, περιέγραψε ότι τον είχε τραυματίσει ένας άγνωστος για να τον ληστέψει.

Όμως, το πρωί της Παρασκευής, ο 17χρονος παρουσιάστηκε συνοδευόμενος από δικηγόρο στην Ασφάλεια και ομολόγησε ότι δεν υπήρξε ληστεία, αλλά αυτοτραυματίστηκε για προσωπικούς λόγους! Δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιοι ήταν αυτοί, αλλά οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ήθελε να… συγκινήσει την πρώην φίλη του με την οποία είχε χωρίσει πρόσφατα και έψαχνε απεγνωσμένα τρόπο να την κάνει να γυρίσει, αφού η ίδια ήταν ανένδοτη. Το ενδεχόμενο να του ασκηθεί δίωξη για άσκοπη κινητοποίηση των αρχών, παραμένει ανοιχτό.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/greece/article/1174349/lamia-anilikos-skinothetise-listeia-gia-na-suginisei-koritsi/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1634994003

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση