Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μεγάλη κινητοποίηση στην Αργολίδα για τον Παύλο Χρηστίδη

Σε μια διαδικασία μόλις πέντε ημερών κινητοποιηθηκαν εκατοντάδες μέλη και φίλοι του κόμματος

Από την Βύσσα του Έβρου έως το Μυλοποταμο της Κρήτης και από την Κέρκυρα έως το Καστελόριζο και τη Σύμη, 7000 άνθρωποι έδωσαν την υπογραφή τους στον Παύλο Χρηστιδη για την υποψηφιότητά του.

Σύμφωνα με στελέχη του επιτελείου του, ξεχωριστή είναι η στήριξη της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Αργολίδας, όπου υπήρξε πρωτοφανής κινητοποίηση.

Όπως αναφέρουν, σε μια διαδικασία μόλις πέντε ημερών κινητοποιηθηκαν εκατοντάδες μέλη και φίλοι, για να δώσουν τη δύναμη στον Παύλο να είναι υποψήφιος προκειμένου να εκφράσει τις σκέψεις, τις ιδέες και τις ευαισθησίες του, όπως εκείνος συνηθίζει να λεει.

Σε δήλωσή του μετά την κατάθεση των υπογραφών, ο Παύλος Χρηστίδης ανέφερε: «7.000 τιμητικές υπογραφές. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο».

Όπως πρόσθεσε, «η υποψηφιότητα μου θέλει να εκφράσει τις αγωνίες των Ελλήνων και ειδικά της νέας γενιάς της πατρίδας μας:

για κοινωνική δικαιοσύνη

για ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση και την εργασία

για καλύτερες συνθήκες και καλύτερους μισθούς όπως αρμόζει στην πιο καταρτισμένη γενια

για να σταματήσουμε να είμαστε η πρώτη μεταπολεμική γενιά που ζει χειρότερα απ’ τους γονείς τους».

«Οι λαοί της Ευρώπης αλλά και ο ελληνικός λαός έχουν πλέον συνειδητοποιήσει μετά από μια πολύ δύσκολη δεκαετία ότι μόνο η επαναφορά της σοσιαλδημοκρατίας μπορεί να εγγυηθεί την προοδευτική κοινωνική, πολιτική και οικονομική ανασυγκρότηση. Restart για τη μεγάλη Δημοκρατική και Προοδευτική παράταξη με όραμα και σχέδιο απέναντι στη συντήρηση. Για να κάνουμε τα όνειρα μας πράξη. Είναι στο χέρι μας», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: https://www.parapolitika.gr/parapolitika/article/1146055/ekloges-kinal-protofanis-kinitopoiisi-stin-argolida-gia-ton-paulo-hristidi/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση