Σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα για τον Αστέρα Μεσολογγίου!

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αστέρα Μεσολογγίου, επικράτησε με 3-1 επί του Αστέρα Καμαρούλας, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ” Θ. Πασσιόπουλος”, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, το απόγευμα. Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, με ψιλόβροχο κατά περιόδους του αγώνα αλλά και αρκετούς φιλάθλους στην εξέδρα.

Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την αστοχία των επιθετικών του Αστέρα Μεσολογγίου να πετύχουν γκολ σε κλασσικές ευκαιρίες αλλά και τα τραγικά λάθη της άμυνας της Καμαρούλας που δώρισε δύο εύκολα γκολ στην ομάδα μας. Ο Αστέρας Μεσολογγίου εμφανίστηκε με απρόοπτες απουσίες βασικών παικτών, συγκεκριμένα απουσίασαν για διάφορους λόγους οι Γαβρίνας, Παναγιωτόπουλος, Αναστασίου και Σιαμήτρος Βασίλης, χωρίς να είναι δικαιολογία για τη μέτρια εμφάνιση της ομάδα μας.

Στο Α’ ημίχρονο ο Αστέρας Μεσολογγίου εμφανίστηκε πιο δυνατός στα πρώτα λεπτά ,πίεσε την ομάδα της Καμαρούλας αλλά σε μια ανύποπτη φάση δέχθηκε ένα γκολ από συνεχόμενα λάθη της άμυνας μας και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Αντέδρασε, πίεσε περισσότερο τους φιλοξενούμενους και κατάφερε προς το τέλος του ημιχρόνου, αρχικά να ισοφαρίσει και στη συνέχεια να προηγηθεί και να πάει στα αποδυτήρια με ανατροπή σκορ.

5′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Αστέρα Μεσολογγίου, κάθετη πάσα του Μπαρμπαρούση από αριστερά στο Γιαβρούτα, αυτός πέρασε τον αμυντικό και από πλάγια επιχείρησε να πλασάρει τον τερματοφύλακά της Καμαρούλας που απέκρουσε σε κόρνερ.

13′ Νέα ευκαιρία για τον Αστέρα Μεσολογγίου, σε πλάγιο που εκτελέστηκε από αριστερά, ο Μπαρμπαρούσης επιχείρησε σέντρα στη περιοχή των φιλοξενουμένων, ο Παλιάτσας αμαρκάριστος έστρωσε με το κεφάλι τη μπάλα στον Ρονάλντο , στο ύψος του πέναλτι αλλά το σουτ που έπιασε πέρασε ψηλά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

15′ ΓΚΟΛ και 0-1 για τον Αστέρα Καμαρούλας, σε γέμισμα του τερματοφύλακα της Καμαρούλας, άστοχη τοποθέτηση του Τάσσου αρχικά και λάθος απομάκρυνση προς τα πίσω του Σχώρη, ο επιθετικός της Καμαρούλας μπήκε μόνος στη περιοχή του Αστέρα Μεσολογγίου και πλάσαρε εύστοχα τον Μάντη.

16′ Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα Μεσολογγίου να απαντήσει άμεσα στο γκολ που δέχτηκε, ο Μπελλάλης με ωραία πάσα βρήκε μόνο του τον Ρονάλντο μες τη μικρή περιοχή της Καμαρούλας, όμως το πλασέ του ήταν υπερβολικά άστοχο.

21′ Ευκαιρία νέα για τον Αστέρα Μεσολογγίου, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να κρατά τη μπάλα στα πόδια του περισσότερο από ότι χρειαζόταν, ο Γιαβρούτας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αλλά η κόντρα που έβαλε πέρασε άουτ.

28′ Ευκαιρία για τον Αστέρα Καμαρούλας, από αριστερά βγήκε η σέντρα στη περιοχή του Αστέρα Μεσολογγίου αλλά η κεφαλιά του επιθετικού πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μάντη.

30′ Νέα ευκαιρία για τον Αστέρα Μεσολογγίου, από αριστερά ο Κουμπαρούλης έκανε ωραία προσπάθεια κι έβγαλε παράλληλή σέντρα στη περιοχή της Καμαρούλας, όμως ο αφύλαχτος Γιαβρούτας, μες τη περιοχή έκανε κακό κοντρόλ και πρόλαβε ο τερματοφύλακας να βγει και να μπλοκάρει τη μπάλα.

39′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα Μεσολογγίου και 1-1, με σκόρερ τον Γιαβρούτα. Σέντρα από δεξιά του Σχώρη, τερματοφύλακας και κεντρικός αμυντικός σε προσπάθεια απομάκρυνσης της μπάλας, συγκρούονται μεταξύ τους και ο Γιαβρούτας από κοντά ανενόχλητος πλάσαρε για την ισοφάριση.

44′ ΓΚΟΛ και 2-1 για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ ξανά τον Γιαβρούτα. Νέο τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων ο οποίος δεν υπολόγισε σωστά τη πορεία της μπάλας που επέστρεφε σε αυτόν από γύρισμα του αμυντικού, ο Γιαβρούτας το εκμεταλλεύτηκε, κέρδισε τη μπάλα και πλάσαρε σε κενή εστία, ανατρέποντας το σκορ.

Στο Β’ ημίχρονο ξεκίνησε όπως έκλεισε το Α’ ημίχρονο για τον Αστέρα Μεσολογγίου, με γκολ από τα αποδυτήρια. Έτσι έκανε εύκολο το έργο της συνεχείας του παιχνιδιού, δεν κινδύνεψε από την ομάδα της Καμαρούλας και πέτυχε τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο Β’ ημίχρονο, χωρίς όμως να απειλούν και να δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις στην άμυνά μας.

48′ ΓΚΟΛ και 3-1 με γκολ του Ρισβά για τον Αστέρα Μεσολογγίου. Ωραία κάθετη πάσα στο κέντρο του Μπελλάλη στο Γιαβρούτα, αυτός προχώρησε προς τη περιοχή των φιλοξενουμένων, πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και τον πλάσαρε ψιλοκρεμαστά, και προ του αμυντικού που προσπάθησε να απομακρύνει ο Ρισβάς πλάσαρε σε κενή εστία, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

71′ Καλή ευκαιρία για τον Αστέρα Καμαρούλας, όταν σε προσπάθεια του μέσου των φιλοξενουμένων από αριστερά και έξω από τη περιοχή του Αστέρα Μεσολογγίου, έπιασε ένα ωραίο δυνατό σουτ αλλά ο Μάντης πετάχτηκε στο γάμα της εστίας του και απέκρουσε σε κόρνερ.

75′ Πολύ καλή ευκαιρία για τον Αστέρα Μεσολογγίου, όταν σε άψογη εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Μπαρμπαρούση, ο Τάσσος μόνος στο δεύτερο δοκάρι έπιασε ανενόχλητος τη κεφαλιά αλλά αστόχησε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

80′ Καλή ευκαιρία του αγώνα, για τον Αστέρα Καμαρούλας, λάθος του Ντίμο στο χώρο του κέντρου, έκλεψε τη μπάλα ο επιθετικός της Καμαρούλας, μπήκε στη περιοχή της ομάδας μας αλλά το Τάσσος τη τελευταία στιγμή έβαλε τη κόντρα και έδιωξε σε κόρνερ.

89′ Τελευταία καλή ευκαιρία για τον Αστέρα Μεσολογγίου, με τον Μπελλάλη μετά από ωραία προσπάθεια των Ρισβά και Μπαρμπαρούση από αριστερά, έπιασε το δυνατό σουτ έξω απο τη περιοχή της Καμαρούλας αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε αρχικά και ο επερχόμενος Μπαρμπαρούσης επιχείρησε νέο δυνατό σουτ που κόντραρε και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της Καμαρούλας.

Η εικόνα του Αστέρα Μεσολογγίου στο σημερινό παιχνίδι κυρίως, με τα εύκολα λάθη και την αστοχία των επιθετικών σε κλασσικές ευκαιρίες χρειάζεται να προβληματίσει τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας μας.

Άψογη η διαιτησία των Καζανά, Μπάξα και Μπουκουβάλα.

Αστέρας Μεσολογγίου : (Ντζιβανάκης) Μάντης, Τάσσος, Μπαρμπαρούσης, Σιαμήτρος Γ. (36΄Γερατσιάν), Σχώρης, Παλιάτσας (66′ Ντίμο), Κουμπαρούλης (84′ Καπάιος), Μπελλάλης, Γιαβρούτας, Στάθης ( 46′ Ρισβάς), Ρονάλντο (66′ Βρέττας).

Στον πάγκο ήταν επίσης οι Τσερίκου, Τσεκρέζι, Ελένης και Μαυραγάνης.

ΠΗΓΗ: https://aitosports.gr/slideshow/17467-%CF%83%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AD-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση