Φώφη Γεννηματά- Καστανίδης: Αδυνατώ να συμβιβαστώ –Χρηστίδης: Ένα κομμάτι της καρδιάς μου φεύγει σήμερα

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά απεβίωσε την Δευτέρα 25/10 στις 12:04 στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Το πένθος στην πολιτική ζωή του τόπου είναι μεγάλο, πολλώ δε μάλλον στο κόμμα του Κινήματος Αλλαγής, με τον έναν μετά τον άλλον τους υποψήφιους αρχηγούς για την ηγεσία να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Όπως έγραψε ο Χάρης Καστανίδης σε ανάρτησή του στα social media: «Αδυνατώ να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι έφυγε από κοντά μας».

Συντετριμμένος και ο Παύλος Χρηστίδης, στενός συνεργάτης της Φ. Γεννηματά και υποψήφιος αρχηγός στο ΚΙΝΑΛ, που σχολίασε:

«Υπάρχουν κάποιες στιγμές που τα λόγια δεν έχουν νόημα. Ήσουν το φωτεινό χαμόγελο που ακούμπησε την ψυχή μας, ο οδηγός μας στα δύσκολα, ο φάρος μας στα σκοτάδια , ο Άνθρωπός μας… Σ ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε, για τα γέλια και τα ταξίδια μας.Ένα κομμάτι της καρδιάς μου φεύγει σημερα».

ΠΗΓΗ: https://thecaller.gr/politiki/fofi-gennimata-kastanidis-adinato-na-simvivasto-christidis-ena-kommati-tis-kardias-mou-fevgi-simera/

Αφήστε μια απάντηση