Ο Εργολάβος 16

Καλημέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Η ανευθυνότητα σας κ.Δήμαρχε θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της κ.Υπουργού Πολιτισμού

Ειναι αλήθεια κ.Λύρο στο τραπέζι που κάνατε στην Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, μετά το πέρας της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου όπου εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση, στο γεύμα που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της παρευρέθηκε ο Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου κ.Σωτηρακόπουλος ο οποίος είναι ανεμβολιαστος.

Γνωρίζεται κ.Λυρο, ότι στους κλειστούς χώρους εστίασης απαγορεύεται να εισέρχονται ανεμβολίαστοι.

Η ανευθυνότητα που επιδείξατε εσείς και ο κ.Σωτηρακόπουλος ήταν απαράδεκτη. Θα μπορούσε να θέσετε σε κίνδυνο την υγεία της Υπουργού Πολιτισμού και των συνεργατών της.

Κάποιοι πλέον πρέπει να σοβαρευτούν και να πάρουν στα σοβαρά τον θεσμικό τους ρόλο.

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό και την δυσαρέσκεια της η υπουργός πολιτισμού κ.Μενδώνη από την απάντηση που πήρε από τον κ.Λύρο, σχετικά με τις ενέργειες του και τις παρεμβάσεις ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Ι.Π. Μεσολόγγιου αλλά και για το χώρο στάθμευσης των λεωφορείων και τα αρκετά ι.χ. που θα το επισκέπτονται.

Μελέτες υπάρχουν κ.Δήμαρχε αλλά τις κρύβετε στο συρτάρι σας

Κύριε δήμαρχε συνέχεια παραπονιέστε ότι δεν υπάρχουν υπάλληλοι, δεν υπάρχουν μελέτες, δεν δεν δεν ρωτάμε λοιπόν δύο μελέτες που σας έχουν δοθεί από την κοινότητα του Αγίου Θωμά πού βρίσκονται.

Έχετε κάνει κάτι για να προχωρήσουν αυτά τα δύο έργα ή μήπως επειδή ο πρόεδρος δεν είναι φίλα προσκείμενος σε εσάς και στην Δημοτική σας ομάδα.

Μήπως τις έχετε αφήσει εσκεμμένα στα συρτάρια σας;

κ.Λύρο είσαστε Δήμαρχος όλων των δημοτών και όχι των αρεστών και φίλων.

Για του λόγου του αληθές σας παραθέτουμε τα αντίγραφα των μελετών.

Τα άκουσε χοντρά η κ.Αντιδήμαρχος Οινιάδων

Τα άκουσε και από την καλή και από την ανάποδη η αντιδήμαρχος οινιάδων κΓερασιμούλα Γούργαρη από συνυποψήφιό στις Δημοτικές εκλογές του 2019.

Της επέρριψε ευθύνες για την κακή διοργάνωση της παρελάσεως και το μη κλείσιμο της κεντρικής οδού του Νεοχωρίου όπου θα γινόταν η μαθητική παρέλαση.

Μαζί με την παρέλαση των μαθητών της 28ης Οκτωβρίου περνούσαν συγχρόνως Αυτοκίνητα, Μηχανάκια και Λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Μεσολογγίου.

Ούτε μία παρέλαση δεν είστε ικανή να διοργανώσετε της είπε φωνάζοντας ο συνυποψήφιος της.

Μόνο για χώρους και φωτογραφίες είστε ικανή.

Ήμαρτον κ.Λύρο παρουσιάσατε τα έργα της Προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας για δικά σας, πόσα ψέματα θα πείτε ακόμα;

Σε έναν απολογισμό “παρωδία”της Δημοτικής αρχής Λύρου γίναμε θεατές πριν λίγες μέρες. Καλά σε ποιούς απευθύνετε; Ευτυχώς οι πολίτες έχουν ώριμη σκέψη και κρίνουν. Είναι δυνατόν κ.Δήμαρχε να παρουσιάζετε ως έργα δικά σου τα έργα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας; Ο ίδιος ως υπεύθυνος των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου δεν έχεις πράξει μέχρι τώρα τίποτα και κινδυνεύουν να χαθούν και ενταγμένα έργα. Αλήθεια ποιές οι σχέσεις σας με τους μηχανικούς του Δήμου; κ.Λύρο διαλύσατε μια υπηρεσία που λειτουργούσε σωστά και έκανε σημαντικό έργο με τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές. Οι ευθύνες βαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

ΥΓ. Επειδή το ψέμα κ.Λύρο έχει κοντά ποδάρια, γι’αυτό και οι συνδημότες μας σας γύρισαν την πλάτη και μιλάγατε σε μία άδεια αίθουσα.

κ.Σωτηρακόπουλε είστε ανεπαρκής

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές και πλέον οι πολίτες το έχουν πάρει απόφαση από τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά, Πνευματικό Κέντρο δεν υπάρχει στο Μεσολόγγι. κ.Σωτηρακόπουλε το έχετε απαξιώσει τελείως. Είναι δυνατόν μεσά σε όλα τα υπόλοιπα που έχετε κάνει, να μην μπορείτε στοιχειωδώς να συντονίσετε δύο εκδηλώσεις στην ίδια πόλη; και αναφέρομαι στην σημερινή εκδήλωση για την προτομή του στρατηγού Θεοδωράκη και γι’αυτή της Διεξόδου που τιμά τον Β.Πάικο. Σχεδόν την ίδια ώρα. Πώς θα μπορέσουν οι πολίτες να παρευρεθούν στις δύο αυτές αξιόλογες δράσεις;

Το ποίημα το μάθατε καλά, οι πράξεις όμως δείχνουν άλλα

κ.Μασαούτη ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο, συμφωνούμε. Το μόνο σίγουρο ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή και εσείς όπου την εκπροσωπείτε ως Αντιδήμαρχος στο Δημοτικό διαμέρισμα Αιτωλικού είστε ανεπαρκής. Τα κλεμμένα σιδερένια καπάκια από τον φωτισμό της παραλιακής Αιτωλικου, οι καμένες λάμπες που έχουν χρόνια να αντικατασταθούν, τα σκουπίδια που έχουν πνίξει το Αιτωλικό και οι πλημμύρες από τα τελευταία καιρικά φαινόμενα έδειξε την ανεπάρκεια σας.

κ.Μελαχρή μήπως ζείτε σε άλλο δήμο; Τα σκουπίδια είναι τόνοι. Η αποκομιδή τους γίνεται μετά από αρκετές ημέρες με αποτέλεσμα να θέσουμε σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και την υγεία των συνδημοτών μας. Πιο είναι το έργο που έχετε παράγει τα τελευταία δύο χρόνια; Είστε η χειρότερη Αντιδήμαρχος καθαριότητας της τελευταίας 20ετίας. Αν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στα καθήκοντα σας, υπάρχει και η πόρτα της εξόδου.

κ.Γούργαρη πραγματοποιήστε μια βόλτα στο δημοτικό διαμέρισμα οινιάδων και θα δείτε τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν

Αλήθεια η Αντιδήμαρχος Οινιαδών έχει κάνει μια βόλτα στα χωριά της αρμοδιότητάς της; Πώς ανέχεται να τα βλέπει σε αυτή την κατάσταση; Πλήρης εγκατάλειψη σε όλα τα επίπεδα. Να επισημάνουμε τα σκουπίδια, τις άθλιες εγκαταστάσεις γηπέδων ποδοσφαίρου, τους αγροτικούς δρόμους και τον φωτισμό.

Αν κ.Γούργαρη δεν ανταποκρίνεται ο κ.Δήμαρχος στα αιτήματά σας, υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης. Η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει προ πολλού.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Στο ίδιο κατάστημα βρέθηκαν στις 28ης Οκτωβρίου δύο υποψήφιοι που θέλουν να ηγηθούν της κεντροαριστεράς στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Το γκάλοπ των συνδημοτών μας που τους χαιρέτησαν και ήθελαν να έχουν μία κουβέντα μαζί τους έδειξε 90% Γιάννος 10% Νίκος ο φιλοξενούμενος. Η αποδοχή του Γιάννου είναι τεράστια, σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου μας

Πολλές συναντήσεις και ραντεβού πραγματοποιεί ο Κώστας αλλά και ο Σπύρος, προσπαθώντας να κλειδώσουν υποψηφιότητες για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές. Παιδιά το μέτωπο πρέπει να είναι κοινό, ο εχθρός είναι ένας, αυτός που έχει Ναπολεόντια σκέψη και θα μείνει στην ιστορία ως ο χειρότερος Δήμαρχος όλων των εποχών.

Στην Αιτωλοακαρνανία κεφάλι παίρνει ο Γιώργος Παπανδρέου στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ. Δεύτερος φαίνεται να έρχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Ανδρέας Λοβέρδος παρόλο ότι έχει την στήριξη τοπικού βουλευτή κ.Δημήτρη Κωνσταντόπουλου φαίνεται να έρχεται τρίτος και κατά ιδρωμένος. Την επόμενη εβδομάδα θα σας έχουμε νεότερη ανάρτηση για τα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ.

Καλό μεσημεράκι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση