Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Πέρασε κόκκινα φανάρια και άφησε το παιδί μου στον τόπο!» – Ξεσπά η μητέρα του ντελιβερά

Ο άτυχος 47χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών – Παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός-  Ο οδηγός του αυτοκινήτου αρχικά  εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη – «Έτρεχε παρά πολύ», λέει στο protothema.gr η μητέρα του άτυχου ντελιβερά

Σοκαρισμένη είναι η μητέρα του άτυχου Δημήτρη Ασημάκη, του ντελιβερα ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου, όταν τον παρέσυρε επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 21χρονος αλλοδαπός.

Το τραγικό συμβάν έγινε στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου στις 23:50. Ο άτυχος ντελιβεράς ήταν 47 ετών και πατέρας δύο παιδιών, ενός αγοριού 17 ετών και ενός κοριτσιού 16 ετών.

«Άφησε το παιδί μου στον τόπο, δεν μπορώ να το πιστέψω. Η αστυνομία τον έπιασε. Έτρεχε παρά πολύ», είπε στο protothema.gr με δάκρυα στα μάτια η μητερα του άτυχου διανομέα φαγητού.

Δείτε βίντεο του thestival από το σημείο του δυστυχήματος:

«Το ασθενοφόρο έφτασε αρκετά γρήγορα όμως δεν τα κατάφεραν. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι τόσο άδικο και κρίμα. Είμαστε όλοι χάλια. Αυτός έτρεχε και τον χτύπησε. Πέρασε και κόκκινα φανάρια!», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητερα του άτυχου άνδρα.

«Dimitris Asimakis…(1974 – 2021)…Ήταν ένας από εμάς… συμμαθητής μας στα εκπαιδευτήρια “Ο Απόστολος Παύλος” στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης…από το 1979 έως και το 1985…Εξαίρετος φίλος…και πρώην συνάδελφος διανομέας…Ο Θεός και η μοίρα..δυστυχώς του έπαιξαν πάρα πολύ άσχημο παιχνίδι…Το σόκ είναι πάρα πολύ μεγάλο… Εκ βαθέων θερμά συλλυπητήρια στον Κο Χρήστο…την Κα Ελένη…τον μικρό Χρήστο και την Νάνσυ…Ο Θεός να σας δίνει κουράγιο και δύναμη…..!», έγραψε ένας φίλος του στο Facebook.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ αρχικά είχε εγκαταλείψει τον τόπο του δυστυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη, ενώ κατά τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης

ΠΗΓΗ:

https://www.protothema.gr/greece/article/1176723/perase-kokkina-fanaria-kai-afise-to-paidi-mou-ston-topo-xespa-i-mitera-tou-/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1635684409

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση