Απών στο θέμα εκτροπής του Αχελώου, σε ένα από τα σοβαρότερα ζητήματα του τόπου κε Δήμαρχε. Γιατί;

   Συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 1/11/2021 το Περιφερειακό Συμβούλιο στο Αγρίνιο, με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη τη γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Υδροηλεκτρικό Έργο (ΥΗΕ) Μεσοχώρας στον ποταμό Αχελώο Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων», της εταιρείας ΔΕΗ Α.Ε.. έργο που συνδέεται άμεσα με τα έργα εκτροπής του Αχελώου ποταμού. 

  Το  παρόν έδωσε με δική του πρωτοβουλία και προκειμένου να είναι ενήμερος για το θέμα ο επικεφαλής της παράταξής μας κος Αγαθάγγελος Κότσαλος. Με μεγάλη έκπληξη ωστόσο διαπίστωσε ότι ο Δήμαρχος κος Λύρος απουσίαζε χωρίς καμία δικαιολογία και ο Δήμος δεν εκπροσωπούνταν από κανένα άλλο θεσμικό παράγοντα(Αντιδήμαρχο κλπ) Την ίδια στιγμή όλοι οι Δήμαρχοι που μετέχουν την επιτροπή για το θέμα ήταν παρόντες.

 Κι εδώ γεννιέται το εξής ερώτημα.

Κε Δήμαρχε απαντήστε καθαρά στο λαό αυτής της πόλης. Είστε υπέρ αυτής της προσπάθειας για να σταματήσει η εκτροπή του Αχελώου ή όχι.

Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι τα θέματα της περιοχής μας και ειδικά το θέμα της εκτροπής το οποίο είναι ζωτικής σημασίας, είναι πάνω και πέρα από κόμματα, βουλευτές, υπουργούς και πρωθυπουργούς. 

     Η θέση της παράταξής μας είναι κρυστάλλινη, αδιαπραγμάτευτη και είναι κατά της εκτροπής του Αχελώου ποταμού. Η δική σας; 

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση