Περί διαψεύσεων …

Μετά λύπης μας διαβάσαμε το δελτίο τύπου «εκ του Γραφείου Επικοινωνίας  Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου» και την απελπισμένη προσπάθεια του να γίνει το άσπρο μαύρο και να συσκοτιστούν τα γεγονότα. Προφανώς,  το γραφείο τύπου καθώς δεν ήταν εκεί,  περιγράφει άλλο γεγονός σε άλλο δήμο; Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που διαφέρει η πραγματικότητα του Δήμου από την «πραγματικότητα» της δημοτικής αρχής.

Όσες «διαψεύσεις» και να υπάρξουν αδιάψευστοι μάρτυρες είναι τα πραγματικά γεγονότα (έγγραφα κλπ) και οι παραβρισκόμενοι μάρτυρες. Κανείς δεν δικαιούται να εθελοτυφλεί, να στρουθοκαμηλίζει και να μην μιλάει ή να κάνει την Γαδικιάρογλου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη,  στο έργο «το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» (δεν βγήκε από τον Παράδεισο, μύθος, στην «κόλαση» της πραγματικότητας δυστυχώς υπάρχει! Και τώρα και στο δήμο μας!) Αφήστε που  ο τρόπος  διάψευσης τελικά μαρτυρά την αλήθεια.

Το να γίνεται ένα δικαίωμα υπαλλήλου και ένας υπάλληλος, για μία ακόμη φορά βορά στα ΜΜΕ από το  γραφείο τύπου του Δήμου, και να εκθέτονται υπολήψεις, συνειδήσεις, οικογένειες;   Τι να πούμε και τι να σχολιάσουμε; Το ήθος; Την νομιμότητα; Την τυπικότητα; Τι;  Τα έχουμε δει επανειλημμένα σε προηγούμενες συναντήσεις και σε συμβούλια, με προσωπικές  επιθέσεις σε μέλη του σωματείου, και σπίλωση συνειδήσεων, όπως στην τελευταία διευρυμένη συνάντηση για την καθαριότητα και τον ΧΥΤΑ Μεσολογγίου πριν δύο μήνες περίπο. Το γραφείο τύπου του Δήμου «Ιεράς Πόλης» (ούτε αυτό δεν σέβονται πλέον)  Μεσολογγίου, προφανώς κατ΄ εντολή, εκτός του ότι κατονομάζει υπάλληλο και εκθέτει  προσωπικά δεδομένα, προχωράει και σε εικασίες αστυνομικής φύσεως και φαντασίας (πολύ το μυθιστόρημα! ). Μας ενημερώνει δε,  ότι η δημοτική αρχή είναι υπέρ της σύνθεσης και της σύμπνοιας. Σύνθεση και σύμπνοια είναι τα συνεχόμενα λεκτικά και ψυχολογικά και σωματικά βίαια επεισόδια από μέλη της δημοτικής αρχής;  προφανώς χρειάζονται λεξικό στο γραφείο τύπου του δήμου. Να επισημάνουμε εδώ ότι μια συγνώμη πολλές φορές αρκεί και είναι και αρκετά θεραπευτική και λειτουργεί ως καταλύτης σε πολλά προβλήματα. Εάν φυσικά μπορείς να την εννοήσεις και ακολουθήσεις. Μετά ο δρόμος της σύνθεσης και της σύμπνοιας είναι ανοιχτός και πολύ πιο  εύκολος.

Η απάντηση σε όλα αυτά θα δοθεί πρώτον από την ποινική και διοικητική δικαιοσύνη λίαν συντόμως και εκεί ο καθένας θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην κρύβεται και δεύτερον συμβολικά άμεσα από τους ίδιους τους εργαζομένους καθώς την ερχόμενη Τρίτη το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, προκηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας ως διαμαρτυρία για τα διαλαμβανόμενα στο Δήμο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και συμπαράσταση στα μέλη του Σωματείου που βάλλονται από τις συμπεριφορές της δημοτικής αρχής.

Υ.Γ.1 Αλήθεια ο προπηλακισμός του ειδικού συνεργάτη, που ήταν παρόν στο επεισόδιο, από τον δήμαρχο, ούτε αυτός υπήρξε; Διάψευσέ το …

Υ.Γ.2 Αληθεύει ότι  καταγράφονται όλα  στο γραφείο δημάρχου; Εάν ναι σας προκαλούμε δώστε το υλικό στη δημοσιότητα. Κι ας κρίνει ο καθένας

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση