Ο Εργολάβος 17

Καλημέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Σε λίγο καιρό θα έρθουν και για εσάς οι ελεγκτές κ.Δήμαρχε

Σε σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε για τον απολογισμό του έτους μιλάτε για εξυγίανση και νοικοκύρεμα στην Κοινωφελή Επιχείρηση. Σε ποιους απευθύνεστε κύριοι; Εντέχνως για άλλη μια φορά αποκρύψατε τα πραγματικά γεγονότα, για τα οποία υπάρχουν επίσημα στοιχεία.

Αληθεύει κ. Δήμαρχε ότι παραλάβατε το 2019 χρέος στο ΕΦΚΑ 535000 ευρώ από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές και αυτή τη στιγμή το έχετε εκτοξεύσει στο 1.100.000 ευρώ περίπου;

Παρόλο που όλο αυτό το διάστημα έχετε πάρει πολλές επιχορηγησεις για covid και έκτακτες από το Δήμο που δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια, οι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ παραμένουν απλήρωτοι 2,5 μήνες περίπου. (Από τέλη Αυγούστου).

Όσο για προσλήψεις, το μισό ψηφοδέλτιο σας εργάζεται στα ΚΔΑΠ χωρίς να τηρούνται οι διαδικασίες που προβλέπονται. Αυτό παρουσιάζετε ως νοικοκύρεμα κ.Δήμαρχε; Οσονούπω έρχονται ελεγκτές και για τη δική σας θητεία, ειδικά για τα νομικά σας πρόσωπα. Τότε να σας δω τι θα λέτε!!!

Τα σκουπίδια κάνουν πάρτι στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

κ.Περσεφώνη Μελαχρή πολύ καλές οι ανακοινώσεις σας, υψηλού επιπέδου. Για το πρόβλημα δεν μας λέτε τίποτα, άπλα μας ζητάτε να κάνουμε υπομονη εδω και ενάμισή μήνα περίπου, χωρίς να δίνετε καμία λύση.

Τι άλλο να περιμένουμε τα μικρά βουναλάκια όπου έχουν δημιουργηθεί έξω από τους κάδους, οι οποίοι ξεχειλίζουν με απορρίμματα, να γίνουν βουνά και να καλύψουν και αυτούς;

Η ανικανότητα σας έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Από άκρη σε άκρη σε όλο τον Δήμο δείτε την αλήθεια κατάματα

Μεσολόγγι
Αιτωλικό
Αιτωλικό
Νεοχώρι
Κατοχή
Κατοχή

Ο Σπήλιος Λιβανός ήταν παρόν με πράξεις και όχι με “λόγια”

Τα αντανακλαστικά του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Σπήλιου Λιβανού ήταν άμεσα. Επισκέφθηκε επί τόπου τους χώρους που χτύπησαν τα καιρικά φαινόμενα, καθώς και σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας πρότεινε σημαντικές λύσεις που θα βοηθήσουν άμεσα τους πληγέντες αγρότες.

Εναγωνίως ψάχνει να βρει προέδρους για τα Νομικά πρόσωπα ο κ.Δήμαρχος

Προέδρους για τα Νομικά πρόσωπα ψάχνει απεγνωσμένα ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, με συνεχόμενα ραντεβού στην οικεία του, όπου προσπαθεί μεταξύ φαγητού και γλυκού να πείσει τους προσκεκλημένους για τις καλές του προθέσεις.

Το καράβι όμως μπάζει νερά και κανείς δεν ρισκάρει να αναλάβει τέτοια ευθύνη εκτός από ελάχιστους που έχουν άγνοια κινδύνου. Το τελευταίο “τρίποντο” που έφαγε τον στεναχώρησε περισσότερο από όλα.

Οι υποψήφιοι σας στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 αιρετοί και μη εκλεγμένοι δεν είναι ικανοί να αναλάβουν αυτές τις θέσεις και ψάχνετε απεγνωσμένα εκτός Δημοτικής σας Ομάδας. Το 2023 πλησιάζει, τότε θα είναι ικανοί και χρήσιμοι κ.Λύρο;

Τα παγκάκια κάνουν βόλτες στο Δήμο μας

Πήραν τα παγκάκια από την Τουρλίδα και τα παρουσίασαν για έργο σε πλατεία στην Καλλονή… αν αύριο δεν είναι στην θέση τους θα έχουμε πόλεμο.

Είναι αλήθεια κ.Λύρο;

Αληθεύει κ. Δήμαρχε ότι για να ορίσετε δικηγόρο από τη ΔΕΥΑΜ, για να εκπροσωπήσει Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης για υπόθεση του Νομικού προσώπου ζητήσατε την ανεξάρτητοποίηση του;

Πρόεδρε δεν ήξερες; Δεν ρώταγες; Που πήγαινες;

Η κατάσταση στο Δημαρχιακό Μέγαρο έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Μας έχει γυρίσει δεκάδες χρόνια πίσω τότε που όλα τα σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά.

Οι εποχές που: Αν εισαι μαζι μας θα πάρεις αυτό που δικαιούσαι! Αν όχι τότε η προπαγάνδα που έχει ονοματεπώνυμο στην οδό ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ θα κάνει το άσπρο μαύρο και το αντίστροφο.

Οι τραμπουκισμοί, οι ύβρεις και οι απειλές δεν θα περάσουν

ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ

Ατόπημα για τον Υποψήφιο Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος επισκέφθηκε την Ναύπακτο και εν συνέχειά μετέβη στο Αγρίνιο χωρίς να επισκεφθεί έστω για μισή ώρα την πρωτεύουσα του νομού Αιτωλοκαρνανίας.

ΝΑΠΟΛΈΩΝ για ποιον λόγο τα κορίτσια έπαιρναν τηλέφωνο και εκβίαζαν οτι αν δεν ερθετε στην εκδήλωση στο ΤΡΙΚΟΥΠΕΙΟ, δεν θα ανανεωθούν οι συμβάσεις.

Αρχίσαμε τις απειλές πονηρούλι; Τα τηλεφωνά μαγνητοφωνούνται πλέον…. εχε το νου σου!!

Για ποιον λόγο δεν ανανεώθηκε σύμβαση εργαζόμενης που ήταν στο πρόγραμμα 55-65; Θα μας απαντήσει η Πρόεδρός του νομικού προσώπου που εργαζόταν; Μήπως επειδή δεν ήταν αρεστή στην δημοτική αρχή ;

Όσο αναφορά για τον νέο πρόεδρο του πνευματικού κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου θα του δώσουμε τον εύλογο χρόνο για να μας δείξει αν είναι ικανός και αν μπορεί να διοικήσει το Νομικό πρόσωπο του οποίου τα ηνία ανέλαβε.

Μετά από έγκυρες πληροφορίες, στο Μεσολόγγι θα γυριστεί η γνωστή σε όλους ταινία ο Rocky 6. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα πάρει ο ΝΑΠΟΛΈΩΝ και το ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Καλό μεσημεράκι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση