Αιματηρός Καβγάς Στην Πάτρα – Τον Χτύπησαν Με Λοστάρι Στο Κεφάλι

Ο καβγάς πήρε άσχημη τροπή στην Πάτρα, με έναν 29χρονο να χρησιμοποιεί λοστάρι για να χτυπήσει έναν 36χρονο. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στα Ζαρουχλέικα Πατρών, μπροστά στα έκπληκτα μάτια καταστηματαρχών και περαστικών.

Η τυχαία συνάντηση έξω από κρεοπωλείο τεσσάρων ατόμων που φέρεται να έχουν προσωπικές διαφορές, λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία για έναν 36χρονο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», δέχθηκε απανωτά χτυπήματα με λοστό στο κεφάλι (!).

Προσαγωγή και των «4»

Ο δράστης ηλικίας 29 ετών μαζί με φίλο του κινούνταν στην περιοχή, όταν «έπεσαν» πάνω στο θύμα που συνοδευόταν από συγγενικό του πρόσωπο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τα αίματα άναψαν και τότε ο 29χρονος δεν δίστασε με τη χρήση λοστού να κινηθεί απειλητικά κατά του 36χρονου τραυματίζοντας τον στο κεφάλι. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία αποχώρησε.

Οι αστυνομικοί του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος προχώρησαν στην προσαγωγή και των «4».Πρόκειται για το δεύτερο συμβάν που σημειώνεται σε διάστημα περίπου 20 ημερών, καθώς όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι «πρωταγωνιστές» του προχθεσινού επεισοδίου είχαν πιαστεί και πάλι στα χέρια σε άλλη συνοικία στη νότια πλευρά της Πάτρας. Αδιευκρίνιστη παραμένει η αιτία που πυροδοτεί την έκρηξη μεταξύ των νεαρών, που, απ’ ό,τι φαίνεται, όπου βρεθούν και όπου σταθούν δεν διστάζουν να λογαριαστούν.

Πηγή: https://www.agriniosite.gr/aimatiros-kavgas-stin-patra-ton-chtypisan-me-lostari-sto-kefali/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση