Χρ. Τέγας: Αποφάσεις Δημάρχου χωρίς νομιμότητα και παράνομες εγκρίσεις Αντιδημάρχου;

Εχθές ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, ανακοίνωσε την ανανέωση της θητείας των Αντιδημάρχων, να αναφέρουμε ότι η θητεία των Αντιδημάρχων έχει λήξει από τις 7 του μήνα, η απόφαση αυτή πρέπει να αναρτηθεί πέντε ημέρες πριν, στην προκειμένη περίπτωση η όλη διαδικασία δεν έχει γίνει με τις νόμιμες προδιαγραφές, δεν ζητήθηκαν προσφορές από τα Μέσα Ενημέρωσης, παρά μόνο σήμερα αναρτήθηκε σε τοπική ημερήσια εφημερίδα. Αλήθεια κύριε δήμαρχε ποιος θα πληρώσει για αυτές τις δημοσιεύσεις;
Ερωτώ ξανά, λοιπόν δημόσια, τον Δήμαρχο να μας πει, κατά πόσο είναι νόμιμο να υπογράφει η Αντιδήμαρχος τα δελτία κίνησης ώστε τα απορριμματοφόρα να μεταφέρουν τα απορρίμματα στο ΧΥΤΑ Μεσολογγίου;
Θα ήθελα επίσης να αναφέρω και αν κάνω λάθος να με συγχωρείται, αλλά απ΄ ότι όλοι μας ξέρουμε, στο ΧΥΤΑ Μεσολογγίου, δεν λειτουργεί σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων, καθώς δεν υπάρχει καμία περιβαλλοντική μελέτη.
Σε αυτό το σημείο ερωτώ την κ. Μελαχρή με τίνος απόφαση, δώσατε εντολή να μεταφέρουν τα απορριμματοφόρα και να διενεργηθούν τέτοιες εργασίες.

Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες ανταλλαγής καυστικών και επικριτικών επιστολών, βάλλοντας οποιοδήποτε πρόσωπο βρίσκεται στην αντιπολίτευση και τολμά να αναφέρει καθετί παράνομο.
Δυστυχώς, ο ρόλος της αντιπολίτευσης, εφόσον δεν υπάρχει καμία ουσιαστική συνεργασία με την δημοτική αρχή, θα είναι αυτός, να δημοσιεύει τα κακώς κείμενα, να ενημερώνει τον πολίτη και να επικρίνει καθετί παράνομο αλλά και καθετί επικίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Χρήστος Τέγας
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση