Κορωνοϊός: Κρίση στους οίκους ανοχής – «Είμαστε εμβολιασμένες αλλά οι πελάτες φοβούνται να έρθουν»

Ο κορωνοϊός δεν άφησε ανεπηρέαστο ούτε και το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο. Ο κλάδος επλήγη σοβαρά, καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα οι οίκοι ανοχής ήταν σε lockdown.

Μπορεί το «πράσινο φως» για την επαναλειτουργία των «σπιτιών» να δόθηκε τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο, πέντε μήνες μετά, η κατάσταση παραμένει δύσκολη, τουλάχιστον για τους νόμιμους οίκους ανοχής της Κοζάνης

Το kozanimedia βρέθηκε στο «Studio69», στο 4ο χιλιόμετρο Κοζάνης – Ν. Νικόπολης,(περιοχή Σκαφίδι) και μίλησε με την υπεύθυνη για τα προβλήματα του κλάδου.

«Εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα με αντισηπτικά, θερμομέτρηση και πετσέτες μίας χρήσης. Είμαστε εμβολιασμένες, αλλά οι πελάτες φοβούνται να έρθουν», ανέφερε η υπεύθυνη.

Τα έξοδα συσσωρεύονται, αλλά ο τζίρος έχει μειωθεί κατά πολύ, τόνισε η ίδια και συνέχισε, λέγοντας πως «πολλές γυναίκες δέχονται πελάτες σε σπίτια και ξενοδοχεία χωρίς να είναι ασφαλές, λόγω της πανδημίας, ωστόσο κάνει και μεγάλη ζημιά στους νόμιμους οίκους ανοχής».

Υπενθυμίζεται πως τα μέτρα τα οποία εφαρμόζονται είναι η είσοδος με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, αλλά και rapid test και αποδεικτικό ταυτοποίησης.

Κατά την είσοδο ο πελάτης περνάει ένας κάθε φορά στον εσωτερικό χώρο, μετά από θερμομέτρηση.

ΠΗΓΗ: eretikos.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση