Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

Άγιο Όρος: Δύο ακόμα νεκροί μοναχοί από κορονοϊό

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Δύο ακόμη ιερείς του Αγίου Όρους κατέληξαν από κορονοϊό.

Πασιόπουλος ΑΕΒΕ

ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Εμπόριο εμφιαλωμένων νερών & βιοτεχνία παγοκύβων

📞 697 488 8881

✉️ j.pasiopoulos@gmail.com

Σύμφωνα με το vimaorthodoxias.gr πρόκειται για τον μοναχό Μάξιμο Μόσχο από Κελλί της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος στην περιοχή των Καρυών, ο οποίος ήταν συγγραφέας βιβλίων για την Παναγία. Ο μοναχός άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο του Πολυγύρου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο π. Μάξιμος είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ενώ παράλληλα καθυστέρησε να δεχθεί ιατρική βοήθεια. Ο π. Μάξιμος υπήρξε μέλος της πρώτης συνοδείας του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού.

Ο δεύτερος μοναχός που εκοιμήθη σε νοσκοκομείο της Θεσσαλονίκης είναι ο μοναχός Αθανάσιος, ηλικίας 71 ετών, από τα Βουλευτήρια της Αγίας Άννας.

- Advertisement -

Οι σοροί των δύο μοναχών θα μεταφερθούν στο Άγιο Όρος το πρωί της Πέμπτης για να τελεστεί στην συνέχεια η νεκρώσιμος ακολουθία.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο δεν ήταν εμβολιασμένοι.

Πηγή:https://www.enikos.gr/society/agio-oros/1713183/

Ετικέτες:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε