Κατάθεση ψυχής από την Μαίρη Χρονοπούλου: Ήμουν στην εντατική κλινικά νεκρή

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA Κύπρου.

Η μεγάλη σταρ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου συγκλονίζει όταν αναφέρεται στο τροχαίο ατύχημα που την άφησε σχεδόν παράλυτη, αλλά και την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

“Μέχρι πέρυσι ήμουν παράλυτη σχεδόν, δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα κινούμαι, βγαίνω. Εκείνη είχε ένα μικρό αμαξάκι, εγώ είχα μια τζιπάρα, με τούμπαρε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και έσπασα στα δύο. Κάμποσες μέρες στην εντατική κλινικά νεκρή” λέει στο τρέιλερ της εκπομπής που κυκλοφόρησε.

Ακόμη, η Μαίρη Χρονοπούλου κάνει ένα απολογισμό ζωής μπροστά στην κάμερα και δηλώνει: “ίσως ο Θεός μου έδωσε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου και έπρεπε να πληρώσω κάπου το ‘εισιτήριο’.”

Αποκαλύπτει ότι αγάπησε 1,5-2 φορές στη ζωή της, αναφέρει πως είχε ένα βελούδινο διαζύγιο και λέει πως δεν της αρέσει που μεγαλώνει.

“Δεν πήγα ποτέ δραματική σχολή, δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός, με πήραν μια μέρα και με πέταξαν στη σκηνή” τονίζει για το ξεκίνημα της καριέρας της.

ΠΗΓΗ: https://www.enikos.gr/lifestyle/katathesi-psychis-apo-tin-mairi-chronopoulou-imoun-stin-entatiki-klinika-nekri/1715146/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση